Úvod

Nábytek a dekorace dělají útulný domov!

Nebydlíte již v podnájmu či na studentské koleji, vedete samostatný život, máme vlastní bydlení, ale stále to není ono. Něco tomu schází. Něco, co udělá domov domovem, vyvolá vzpomínky na dávnou rodinnou sešlost, upozorní na budoucnost. No tak, přemýšlejte… Co to jen hledáte?


Co není v katalogu, to lze vyrobit na zakázku
Prostor, kde se budete cítit spokojeně, bezpečně, kde vám bude dobře. Místo, které si navrhnete a zařídíte nábytkem podle sebe. Přemýšlíte o nové sedačce, vestavěné skříni, nábytku do dětského pokoje či jídelny? Ať už je to kuchyně, ložnice, pracovna nebo obývací pokoj, budete tam žít a musí vám tedy „sednout“.
Souhlasíte?

bilohneda kuchyne s dekorem dreva

Když se vydáte do brněnské prodejny společnosti C. I. - CREATIVE INTERIOR, osloví vás nabídka kvalitního, značkového nábytku  ověřených evropských firem. Ale můžete mít i jiný vkus či představy, a pak přijde na řadu zakázková výroba.

obyvaci pokoj na miru

C. I. - CREATIVE INTERIOR nešetří zajímavými nápady, nábytek na míru vyrábí vždy kvalitně, účelně a hlavně prakticky. Podle vašich představ a finančních možností. Můžete si vybrat kuchyň na míru, zakázkový nábytek i další potřebné vybavení do celého interiéru. Dveře, podlahy, osvětlení, závěsy, záclony, tapety, koberce, prostě každý interiér potřebuje něco jiného. Tým C. I. - CREATIVE INTERIOR vám poskytne dokonalé řešení a originální design.

romanticka loznice

Doplňky a dekorace dělají domov domovem!
Nesmíte ale zapomenout na to, že každý byt či dům bude bez doplňků nudný a studený. Tak trochu sterilní, jak často bývají i ty nejlepší hotelové pokoje.

bytove dekorace a doplnky

Zajímavé a nevšední bytové doplňky a dekorace, které nabízí C. I. - CREATIVE INTERIOR svým zákazníkům, jsou vyráběny v omezených sériích, a proto si zachovávají punc jedinečnosti. V sortimentu si nalezne ten pravý kousek pro sebe snad každý. Jsou to totiž právě drobnosti, které zútulní prostor a z pouhého bydlení se stane domov. Dekorace si můžete vybrat a nakoupit v e-shopu a nechat si je pohodlně doručit až domů.

logo CI

showroom:
Vídeňská 68
Brno
www.c-i.cz
Navštivte také ...
Fotogalerie
Doporučujeme
Nejčtenější
Diskuze