Úvod

Inteligentní spotřebiče jsou těmi nejlepšími pomocníky v domácnosti

Vybíráte bílou elektroniku? Usnadněte si práci a dejte přednost inteligentním spotřebičům, které Vám pomohou ušetřit nejen práci, ale také čas a finanční prostředky. Oblíbená česká herečka a výborná kuchařka Bára Štěpánová nedá dopustit na inteligentní spotřebiče a hrnce Fagor.


Jak si přejete vařit?
Elektrika, plyn, anebo indukce? Ať už si přejete vařit jakkoli, Fagor má recept na vše. V jeho nabídce najdete sklokeramické, plynové, stejně jako indukční varné desky. Nejefektivnější a nejmodernější způsob vaření představuje indukce, která je zároveň také nejúspornější. Což je dáno tím, že se teplo (jehož zdrojem je indukce elektromagnetických proudů v kovové ploše) vytváří přímo v místě dna varné nádoby, a tudíž nedochází k okolním tepelným ztrátám.

Náš tip:
Zaujala nás indukční bezzónová varná deska TOTALIUM, která umožňuje vařit až 5 nádobách současně.

Fagor indukcni varna deska

Co umí barevné tlakové hrnce

Vaření v páře je nejen rychlé a pohodlné, ale především zdravé. Tlakové hrnce Fagor myslí na Váš čas i na Vaše zdraví. Díky samočisticímu ventilu linií Future a Innova se snadno udržují v čistotě. Hodí se Vám do kuchyně červený, zelený nebo raději fialový? Vaření s hrncem v pěkném moderním designu Vás bude bavit a při vaření Vám bude veselo.

barevne tlakove hrnce
Praní a sušení je hračka
S inteligentními spotřebiči je radost nejen připravovat pokrmy, ale také starat se o prádlo. Pračky plněné vrchem zajišťují pohodlné vkládání i vyndávání prádla a navíc jsou šetrné vůči životnímu prostředí a peněžence. Co kromě úspory vody rovněž oceníte, to je úspora v dávkování pracího prostředku. Chytré pračky totiž automaticky upravují spotřebu pracího prostředku v závislosti na zvoleném programu a množství prádla. Velmi praktická je funkce odloženého programování. Inteligentní a šetrné jsou také sušičky. A přesně takové výrobky oceňuje a také již 8 let aktivně využívá nová tvář Fagoru, výborná herečka a zpěvačka Bára Štěpánová.

pracka a susicka FAGOR

Snadná péče o domácnost

Usnadněte si péči o domácnost a vyberte si pomocníky, kteří Vám s ní opravdu pomohou. Čekají na Vás a můžete si je ze široké škály vybrat na www.fagor.com Oceníte i možnost využití prodloužené záruky na výrobky Fagor, a to na 50 měsíců. Do konce srpna 2013 můžete navíc využít Speciální výhodnou nabídku praček, ledniček a varných desek.

FAGOR logo
Navštivte také ...
Fotogalerie
Doporučujeme
Nejčtenější
Diskuze