Úvod

Květnové akce SAPELI v plném proudu!

Nové interiérové dveře SAPELI a nové povrchy v jedinečném designu můžete mít od prvního května až do konce června se zajímavými slevami! Kterépak si vyberete?


Inspirace z Himalájí: Mera Peak
Atraktivní novinkou v nabídce SAPELI jsou interiérové dveře MERA, ne náhodou pojmenované po nejvyšší trekingově dostupné hoře Himalájí. Právě žebříky přemosťující trhliny v ledovcích, umožňující pokořit majestátní vrchol hory Mera Peak inspirovaly návrháře k vytvoření nového, naprosto unikátního designu. Komplet dveří MERA (dveře plus zárubeň) ve všech modelech a povrchových úpravách můžete mít nyní s příjemnou slevou 15%. Co Vás při nákupu dále mile potěší, to je sleva 10% na interiérové kliky SAPELI.

Sukatá symbióza dveří s podlahou
Raději se držíte u země? Pak by Vás mohl zaujmout nový trend usilující o co nejužší sblížení vzhledu dveří s podlahou. Proč by se suky, znaménky dodávajícími podlaze na autentičnosti, nemohly pyšnit také interiérové dveře? Slaďte vzhled nových dveří se svou krásnou přírodní podlahou. Dekory dýha ořech sukatý, dýha dub sukatý nebo dýha smrk sukatý jsou tu pro Vás.
Také na povrchové provedení sukatá dýha se vztahuje akce – v případě zakoupení kompletu dveří se zárubní dostanete slevu 3100 Kč. Ušetřit však můžete dalších 2900 Kč: díky možnosti získat bezfalcovou zárubeň Obtus za cenu zárubně Normal se závěsy Esprit Premium zdarma.

Akce na nové dýhy interiérových dveří SAPELI

Řízněte to napříč!

A do třetice ještě jedna akční nabídka, tentokrát týkající se dýhy s příčným řezem. Přiznaná stopa opracování přírodního materiálu dodává interiérovým dveřím naprosto přirozený originální design s osobitým charakterem. Slušelo by Vašemu interiéru provedení dýha ořech řezaný nebo spíše dýha dub řezaný? V obou případech dostanete na komplet dveře plus zárubeň slevu od 3690 Kč výše a stejně jako u sukaté dýhy můžete mít bezfalcovou zárubeň Obtus za cenu zárubně Normal se závěsy Esprit Premium zdarma a ušetřit tak další tisíce. Slevy se vztahují na všechny modely Elegant a Tenga v povrchovém provedení dýha v příčném řezu.

Interiérové dveře SAPELI ELEGANT

Interiérové dveře SAPELI TENGA

Tak nezapomeňte, akce na interiérové dveře SAPELI platí od 1. 5. do 30. 6. 2015! Více informací najdete na stránkách www.dodo-dvere.cz.
Navštivte také ...
Fotogalerie
Doporučujeme
Nejčtenější
Diskuze