Úvod

Několik dobrých důvodů, proč si pořídit klimatizaci

Připadáte si doma jako v pekle? Nemůžete se přes den soustředit na práci, zatímco v noci se Vám špatně spí? Nedovolte rozmarům počasí, aby Vám ztrpčovaly život, a pořiďte si domů klimatizaci. Moderní klimatizace nové generace zvýší komfort Vašeho bydlení nejen, pokud jde o regulaci teploty.


Praktická součást vybavení domu
Klimatizace je praktická součást vybavení domu, sloužící v prvé řadě k zajištění možnosti regulace teploty. Ovšem vedle příjemného ochlazování místností v období letních veder má klimatizace ještě několik dalších přínosů:

  • zvyšuje náš komfort bydlení udržováním stálé vlhkosti klimatu, což dvojnásobně oceníme v případě, že v domácnosti žijí alergici

  • pomáhá udržovat v místnosti stálou teplotu

  • průběžně upravuje a obměňuje vzduch v interiéru

  • díky filtrům klimatizace účinně zbavuje vzduch v interiéru prachu, plísní, alergenů a dalších škodlivin.

Klimatizace do bytu
Pokud uvažujete o tom, že si pořídíte klimatizaci pro chlazení bytu či domu, ideální variantu představuje nástěnná klimatizace, která splňuje vysoké nároky nejen, co týče funkčnosti, ale i pohledové kvality. Největší oblibě majitelů domů a bytů se těší klasické nástěnné klimatizace, které se vyznačují jednoduchostí ovládání a možností výběru z mnoha designů.


Nová generace nástěnných klimatizací

A jaký je náš tip? Nová generace nástěnných klimatizací Samsung, která se pyšní originálním nadčasovým designem a nejnižšími provozními náklady na trhu. Technickou lahůdku představuje ovládání přes wifi, Full HD filtr který zachytí všechen prach, S-Plasma ion filtr proti virům a bakteriím.

 
Řešení pro větší byty a domy
Jestliže patříte mezi majitele velkých domů či bytů, vhodnější řešení představuje kazetová klimatizace. Hlavní výhodou kazetové klimatizace je, že na jednu venkovní jednotku lze napojit více vnitřních jednotek.

Více informací a technických detailů o jednotlivých typech klimatizace najdete na stránkách www.czechklima.cz, kde Vám také ochotně poradí s výběrem optimální klimatizace pro Váš domov.

Navštivte také ...
Fotogalerie
Doporučujeme
Nejčtenější
Diskuze