Úvod

Krásný interiérový nábytek pro Vaše bydlení

Pokud zvelebujete svůj domov, anebo zahradní zákoutí, jistě oceníte tip, kde nakoupíte krásný nábytek včetně doplňků, jako jsou svítidla nebo dekorativní předměty, a kde zároveň načerpáte spoustu inspirace pro Vaše bydlení.



Krásný nábytek z exotických dřevin
Interiérový nábytek z exotických dřevin je vyhledávaný pro svůj nezaměnitelný vzhled, který dodá interiéru skutečné kouzlo. Největší oblibě se tradičně těší teakový nábytek dovážený z Indonésie. Můžete ho mít v přírodním provedení, anebo si zvolit z mnoha variant povrchových úprav. V každém případě teakové dřevo umí krásně stárnout. Velmi oblíbený je rovněž palisandrový nábytek Sisham. Kolekce Ganesh vyniká výjimečnou kvalitou dřeva, řemeslným zpracováním i nádhernou povrchovou úpravou.

 

Kožené sedací soupravy pro maximální komfort

Kožená sedací souprava dodá noblesu každému obývacímu pokoji. Sedací nábytek z hovězí kůže je zárukou dokonalého vzhledu i pohodlí. Bez nadsázky platí, že kožená křesla, pohovky, anebo klubovky jsou den ode dne krásnější. Kůže totiž postupem času získává nádhernou patinu. Pokud však Vašemu interiéru nesluší nábytek s patinou, stačí použít kvalitní ošetřující přípravky. Když si koupíte kožené sedací soupravy v obchodě DONATE, dostanete tyto přípravky dokonce zdarma.
 
 


Luxusní domácí kancelář
Pokud máte možnost pracovat z pohodlí své domácí pracovny, luxusní kancelářský nábytek Vám vytvoří pro práci jedinečné zázemí. Repliky původního designu 19. století na první pohled nerozeznáte od originálu. Knihovní díly, židle, psací stoly, pracovní desky a další vybavení Vám umožní sestavit stylovou pracovnu, jakou jen tak někdo nemá. Když chladné počasí vystřídají teplé dny, je škoda trávit čas v krásném interiéru. V červnu proto přichází nejvyšší čas, abyste se přestěhovali do letní pracovny. Zahradní nábytek Vám v tom rád pomůže.

 

Inspirace pro Váš krásný domov
Že byste rádi ještě více inspirace pro Váš krásný domov? Nalistujte si webové stránky www.donate.cz. Také si myslíte, že interiérový nábytek, zahradní nábytek, stejně jako doplňky, jako jsou svítidla, dekorační předměty, je vždy lepší vidět na vlastní oči? Navštivte kamennou prodejnu, která svým vzhledem připomíná spíše galerii bytového umění. Udělejte si výlet do malebného prostředí Velkých Popovic. Prodejnu najdete snadno a ochotně Vám zde poradí také s výběrem.

www.donate.cz
Navštivte také ...
Fotogalerie
Doporučujeme
Nejčtenější
Diskuze