Úvod

LED osvětlení je nejmodernější a nejúspornější zdroj světla

Není žádným tajemstvím, že éra klasických žárovek pomalu končí. Na jejich místo přichází ekonomičtější a ekologičtější druh osvětlení. LED osvětlení v současné době představuje nejmodernější a nejekonomičtější zdroj světla.


LED osvětlení přináší řadu výhod
LED osvětlení
si velmi rychle vydobylo dominantní postavení na trhu osvětlovací techniky. Není se čemu divit. Svým uživatelům přináší celou řadu výhod. V popředí stojí vysoká účinnost, která se blíží 100%. Nepotřebné teplo, které LED systémy při provozu vytváří, totiž nepřekračuje hranici 5% energie. LED výrobky se dále mohou pochlubit dlouhou životností, které klasické žárovky nemohou konkurovat. Za zmínku dále stojí malá velikost, nízká emise tepla, úspornost, absence škodlivého IR a UV záření, a dokonce i možnost volby barvy světla. 

Uspořte až 89% energie
Pokud se rozhodnete nahradit zastaralé zdroje světla moderními osvětlovacími prvky technologie LED, doporučujeme Vám zvolit takové, které dosahují nejlepších hodnot v úspoře a svítivosti. Dobrým příkladem jsou svítidla LEDGLOW, která vyvíjí, vyrábí a prodává společnost NEWTON-LED Technology s.r.o., a to nejen v České republice, ale po celé Evropské unii. V nabídce najdete nejen LED svítidla, LED žárovky, LED trubice, veřejné i průmyslové osvětlení, ale také komponenty LED systémů dodávaných pro maloodběratele i velkoodběratele. S využitím těchto světelných zdrojů můžete uspořit až 89% energie. 

                               

Dlouhá životnost a záruka
Velmi poptávané jsou kvalitní certifikované LED tuby, které představují moderní alternativu lineárních zářivkových trubic. Nevadí jim časté zapínání ani vypínání a jsou absolutně bezúdržbové. K systémům LED si můžete pořídit také originální napájecí zdroje LEDGLOW, integrované v systému LED, které mají životnost 85 000 provozních hodin. Životnost výrobků LEDGLOW při 6 hodinách svítivosti denně dosahuje až 22 let. Není tedy divu, že na ně výrobce poskytuje nadstandardní záruku 5 let. 

             
Šetřete peněženku i planetu
Všechny výrobky LEDGLOW byly testovány v německých zkušebnách TÜV a pyšní se označením CE. V poměru světelného toku (Lumen) na 1 Watt příkonu překračují standardy jiných firem. Nízká spotřeba energie znamená samozřejmě nejen ekonomický, ale i ekologický přínos. Pokud tedy chcete šetřit svou kapsu i celou naši planetu, přejděte co nejrychleji z neúsporných zdrojů světla na LED osvětlení, které dosahuje nejlepších výsledků v úspoře a svítivosti. Katalog produktů si můžete stáhnout na www.ledglow.cz, kde Vám také ochotně zodpoví Vaše dotazy. Pokud si budete přát, tak Vám v LEDGLOW zdarma vypočtou, kolik uspoříte při přechodu na LED žárovky.

www.ledglow.cz
Navštivte také ...
Fotogalerie
Doporučujeme
Nejčtenější
Diskuze