Úvod

Krásná dekorace umocní kouzlo Vánoc

Chcete letos prožít ještě krásnější advent a kouzelnější svátky lásky než vloni? Zkrášlete svůj domov nevšední vánoční dekorací a luxusními bytovými doplňky, které vdechnou Vašemu domovu to pravé kouzlo Vánoc.


Advent ve znamení těšení
Je to především výjimečná atmosféra, co dělá Vánoce Vánocemi. Pokud patříte mezi romantické duše, jistě si nedokážete své zimní svátky bez vánoční dekorace ani představit a naše tipy Vás mile potěší. Pojďme začít svícny, které patří mezi neodmyslitelné symboly blížících se Vánoc. Adventní svícny v romantickém skandinávském stylu umocní kouzlo Vašich večerů ve znamení těšení. Na stůl můžete postavit nádherný svícen i s podnosem nebo milý dřevěný svícen v designu prasátka.

zelene vanocni ozdoby

Zkraťte dětem čekání na Ježíška
Na příchod Vánoc se ze všech nejvíce těší děti. Dlouhé čekání jim pomůže zkrátit adventní kalendář. Originální adventní kalendáře v podobě milých skřítků se spoustou tajemných kapsiček nebo domečků s okénky, ve kterých se ukrývá celkem 24 milých překvapení, rozzáří oči každému dítěti. Teď jen vymyslet, jaké poklady svým ratolestem do kalendáře přichystáte. Vlastně ne Vy, ale vánoční skřítkové.

sklenene vanocni ozdoby - houbicky

Vánoční ozdoby nejen na stromeček
Kdo říká, že vánoční ozdoby patří jenom na stromeček? Než přijde čas na jeho zdobení, můžete si barevné ozdobičky pověsit třeba na adventní věnec, nad krb nebo nad dveře, na větve ve váze, jednoduše kamkoli budete chtít. A na stůl můžete postavit originální svítidlo ve tvaru houby nebo bílé adventní svíčky ve skleněných vázičkách.

pairovy andel

Prohlédněte si ty nejkrásnější vánoční ozdoby a dekorace....


Vánoční balení dárků
Až bude Vaše adventní výzdoba hotová, můžete se pustit do balení dárků. Také na vánoční balení dárků jsme pro Vás připravili několik inspirativních tipů. Záleží na Vás, zda dáte přednost hedvábnému balicímu papíru a samolepicí stužce, anebo sáhnete po krásném dárkovém sáčku. V obou případech si můžete vybrat ze spousty milých dekorů a vánočních motivů.

vanocni baleni darku

Luxusní doplňky na celý rok
Více inspirace, jak naladit Váš domov na půvabnou vánoční notu, můžete načerpat na stránkách www.bellarose.cz, kde najdete nejen krásnou vánoční dekoraci, ale i luxusní bytové doplňky na celý rok.

Nenechte si ujít!

A pozor, pro čtenáře portálu Utulnydum.cz máme příjemné překvapení. Když při svém nákupu zadáte speciální slevový kód „UTD10“, získáte na Váš nákup do 24. 12. 2013 slevu 10%.

Přejeme Vám příjemné nakupování a nezapomeňte na vánoční přání! Také ta udělají Vašim blízkým radost.
Navštivte také ...
Fotogalerie
Doporučujeme
Nejčtenější
Diskuze