Úvod

3 pomocníci, bez kterých se moderní domácnost neobejde

Péče o domácnost je v moderní době o něco jednodušší. Mnoho spotřebičů dnes můžete ovládat na dálku a díky tomu se postarají o vše potřebné, zatímco budete v práci nebo si dopřejete pár chvilek s knihou. S jakými elektrickými pomocníky budete mít snadnější život?


Robotický vysavač

Prvním a bezpochyby také na výsost důležitým elektrickým spotřebičem, který by ve vaší domácnosti neměl chybět, je robotický vysavač. Tento velmi skladný a snadno ovladatelný lux si můžete nastavit zcela dle vlastních potřeb. Během první jízdy si zmapuje celý prostor a následně pak bude jezdit podle naučené trasy.

A jak to funguje v praxi? Řekněme, že víte, že se domů nevrátíte dříve než kolem šesté večerní. Robota tedy nastavíte tak, aby vysál hodinu před vaším příchodem. Vás pak čeká místo otravného úklidu sladký relax u televize a skleničky vína.

TIP: Robotický vysavač ocení zejména majitelé domácích mazlíčků.

Multifunkční kuchyňský mixér

Doby, kdy jste museli mít v kuchyni na každou činnost samostatný přístroj, jsou dávno pasé. Dnešním kuchyním kraluje minimalismus a spolu s ním i multifunkční kuchyňské mixéry. Tito všestranní pomocníci umějí krájet, míchat, šlehat, loupat, odšťavňovat i drtit – zkrátka všechno, na co si vzpomenete. Máte-li jeden po ruce, můžete snadno a rychle připravit dort nebo základ na poctivou svíčkovou za pomoci jednoho stroje. A jaké z toho plynou benefity pro vás? Více místa v kuchyni a méně špinavého nádobí.

Sušička

Sušička patří mezi spotřebiče, které dokážete naplno ocenit až ve chvíli, kdy je máte. Nejen že šetří místo, ale také vás zbaví nutnosti plánovat praní podle toho, jaké jsou venku podmínky k sušení prádla. Rychle a efektivně totiž vysuší malé i velké kousky oblečení, a zvolíte-li vhodný program, usnadní vám práci i s následným žehlením.

Pokud máte velkou rodinu, ušetří vám sušička i několik hodin času, kdy by vám prádlo jinak schnulo na sušáku. Tuto výhodu nejvíce ocení maminky, které opakovaně perou hned několik dávek prádla.
Navštivte také ...
Fotogalerie
Doporučujeme
Nejčtenější
Diskuze