Úvod

Vybírejte dveře s rozmyslem, zvolte DODO for life

Chystáte se kupovat dveře? Ano, člověk si řekne, že je to jednoduché, ale myslete na to, že se na ně budete dívat a používat je přinejmenším pár let. Nechte si tedy poradit od odborníků, jaké zvolit správné dveře, aby vám do interiéru nejen pasovaly, ale také sledovaly aktuální potřeby a nové trendy. Chybu rozhodně neuděláte, pokud se obrátíte na českou firmu


Co musí mít ty správné dveře?
Jestliže předěláváte byt nebo zahajujete projekt novostavby, musíte se zamyslet nad dveřmi už v počátku. To, jaké vybíráte dveře, souvisí s tím, jak chcete ladit celkově svoji domácnost. Někomu záleží na stejných barvách, které s dveřmi ladí, někomu na podobném dekoru.
Interiérové dveře Sapeli by vám měly harmonizovat nejen s podlahou, ale myslete i na kuchyň a nábytek. Ne všichni mají rádi studené tóny, lidé milují světlé a uklidňující barvy. Důležitá je jednoduchost a čistota.

V poslední době nejvíce frčí dřevěné dekory a hitem posledního roku jsou příčné vzory. Ty nabízí i vnitřní dveře Sapeli. Zatím si je lze pořídit ve stylu dub sukatý nebo bílá borovice. Najdete je nejen v centrech, ale také na stránkách eshopu Sapeli.

interierove dvere Sapeli

Výběr krok po kroku
1. Nejdříve si ve vašem domově rozmyslete, kam se budou dveře otevírat a zda chcete posuvné v pouzdru. Do úzkého prostoru se vejdou s reverzním otevíráním dveří, které šetří místo. Tento důmyslný systém znamená, že se dveře částečně otevřou do obou místností.

2. Abyste měli dům prozářený sluncem, zvolte celoskleněné dveře Sapeli. Stejně tak si ale můžete zvolit varianty dveří, abyste zachovali soukromí místnosti, ale zároveň dovolili světlu proniknout do pokoje.

3. Šířka dveří by měla být pohodlná, zvláště pokud chcete více prostoru. Povrch dveří může být dýha, laminát či sklo. Myslete hlavně na odolnost. Panty musí být nejlepší součástí dveří, protože drží celou váhu, zajišťují perfektní dosednutí a pevnost.

4. Ohlídejte si zejména dobrou konstrukci, kterou poznáte jednoduše. Stačí zatlačit na protilehlé rohy. Jestliže se prohýbají, vyhněte se jim.

5. Vyberte si raději rodinnou firmu DODO for life, která je ověřeným a nejúspěšnějším prodejcem dveří Sapeli. Sází totiž na kvalitu českých výrobků. A protože každý má svoje individuální požadavky, nechte si zpracovat i návrh na takové dveře, které přesně zapadnou do vašeho domova.
Navštivte také ...
Fotogalerie
Doporučujeme
Nejčtenější
Diskuze