Úvod

Kde najdete největší výběr dětských pokojíčků?

Potřebujete zařídit dětský pokojíček? Nakupujte tam, kde mají největší výběr kvalitního nábytku za příznivé ceny! A kdeže ten největší výběr najdete? Dočtete se v našem inspirativním článku, ve kterém pamatujeme nejen na děti, ale také na dospělé. Prostě nábytek pro celou rodinu a pro každého.


Zařiďte pokojíček efektivně!
Pokud zařizujete kompletně nový dětský pokojíček, vyplatí se pořídit některý z ucelených nábytkových programů. Jednotlivé komponenty - psací stoly, regály, skříně, komody, postele - se budou vzájemně doplňovat a krásně k sobě ladit a navíc si ušetříte spoustu času a často i finančních prostředků. Modulový nábytek do dětského pokoje má tu výhodu, že si z něho můžete vybrat pouze ty díly, které budete potřebovat.

detsky nabytek GUMI

detsky pokoj CAPS

Postele, které děti baví
Chodit spát večer, kdy je televizní zábava v plném proudu, vnímají děti jako velkou nespravedlnost a snaží se protahovat svůj odchod do postele co nejdéle. Pokud jste už z toho každovečerního dohadování unavení, dětská autopostel Vám může pomoci. Na výlet do říše snů s McQueenem nebo s autem policejní hlídky se budou těšit především páni kluci. Zkrátka nepřijdou ani malé princezny, které si mohou užívat svou parádní jízdu v růžovém sporťáku.

detska postel McQueen

Autobusová nebo jiná palanda?
Pokud jste početná rodina, která ve svém bytě bojuje o každý centimetr čtvereční místa, pak to bude chtít prostorově úsporné řešení – tedy místo auta rovnou patrový autobus nebo velké hasičské auto, které na noc pohodlně uloží hned dva unavené požárníky. Patrové postele alias palandy mohou mít nekonečně mnoho podob. Trojnásobné rodiče, kterým nezbývá, než uložit své děti do jedné místnosti, jistě bude zajímat palanda s přistýlkou, která díky výsuvnému lůžku poskytne spánkové zázemí dvěma, ale třem osobám.

detska patrova postel BUS

patrova postel TRIO

Nábytek pro malé i velké
Že už máte své ratolesti uložené a hledáte nábytek do ostatních místností své domácnosti? V tom případě určitě navštivte stránky e-shopu www.hmnabytek.cz, kde najdete nejen největší výběr dětského nábytku a dětských postelí, ale také sektorový nábytek do obývacího pokoje, ložnice či předsíně.

sektorovy nabytek KASPIAN

nabytek do predsine FLAMES

Co Vás kromě velkého výběru čítajícího 8000 položek při nákupu dále mile potěší, to jsou velice příznivé ceny. Vlastní doprava v rámci celé republiky, telefonické potvrzení objednávky, volání před dodávkou a možnost domluvit si termín závozu Váš nákup z pohodlí domova ještě více zpříjemní. Takže nečekejte, až Vás ostatní předběhnou, a začněte vybírat, objednávat a zařizovat!

HM nabytek logo
Navštivte také ...
Fotogalerie
Doporučujeme
Nejčtenější
Diskuze