Úvod

Splňte si sen o nové koupelně

Jezdíte s oblibou do luxusních wellness hotelů, nebo na několikadenní návštěvy ke známým či příbuzným, protože si nemůžete vynachválit jejich krásnou koupelnu? Proč ale jezdit několikrát ročně za koupelnou, když ji můžete mít doma po celý rok? Kvalitně provedená rekonstrukce, která zvýší standard Vašeho bydlení, vůbec nemusí být drahá.


Není nad novou koupelnu

Moderní koupelnu přizpůsobenou Vašim představám si můžete již brzy užívat každý den. Základem úspěchu je samozřejmě kvalitní provedení, a to jak po řemeslné a technologické, tak po materiálové stránce.

kontrastni koupelna


Kvalita a komplexnost služeb

Profesionální tým řemeslníků a projektantů, který se může pochlubit 15 letou tradicí na českém trhu a spoustou vynikajících referencí, společnost REMI ART ERBES, nabízí svým zákazníkům vedle garance kvality za velice příznivou cenu i komplexnost služeb: realizaci včetně doplňkových služeb (instalatérské, elektrikářské, topenářské, malířské, zednické a další práce), dodávku materiálu, bezplatné konzultace u zákazníka, vizualizaci a poradenskou činnost, stejně jako projekt a vyřízení stavebního povolení. Poskytované služby se neomezují pouze na rekonstrukci koupelen, ale zahrnují také rekonstrukci kuchyní a celých bytů či domů. Pro úplnost dodejme, že bohaté zkušenosti má tento tým i se stavbou domů na klíč. Pokud mu svěříte do rukou svou novou koupelnu, ušetříte si spoustu starostí a navíc budete jistě spokojeni s výsledkem.

rekonstrukce toalety


Dobrá rada nad zlato

Jen jediná věc Vám může dělat v budoucnu vrásky, a to výše účtu za vodné a stočné, když se rozkřikne, že máte doma úžasnou koupelnu jako v luxusním wellness hotelu a dlouhodobé návštěvy si u Vás začnou podávat dveře. Vám pak nezbude, než dělat, že nejste doma, anebo svým známým poradit, aby navštívili stránky www.koupelny-erbes.cz a domluvili si rekonstrukci koupelny jako Vy.

logo Remi Art Erbes
Navštivte také ...
Fotogalerie
Doporučujeme
Nejčtenější
Diskuze