Úvod

Vaše soukromí ochrání pouze spolehlivé bezpečnostní dveře

Uvažujete o tom, že zvýšíte úroveň zabezpečení svého soukromí i majetku a pořídíte si bezpečnostní dveře? Správné rozhodnutí, ovšem pozor, pouze v případě, že zvolíte opravdu kvalitní produkt od prověřeného dodavatele.


Jak vybrat kvalitní dveře
Pořídit si bezpečnostní dveře je díky široké nabídce dostupných produktů na trhu velice snadné. Ovšem učinit správné rozhodnutí a zvolit skutečně kvalitní produkt je mnohanásobně těžší. Že tohle dobře víte a ptáte se, jak kvalitní bezpečnostní dveře poznáte? Klíčový aspekt, který je radno vzít v potaz při rozhodování, představuje profesionalita dodavatele. U firem, které mají ve své nabídce bezpečnostní dveře pouze jako doplňkový produkt, riskujete, že Vám nezajistí kompletní servis, především profesionálně provedenou montáž. A pokud se necháte svést nápadně výhodnou cenou, hrozí, že si pořídíte méně kvalitní produkt, který Vaše soukromí příliš neochrání. Jinými slovy jestliže nechcete v budoucnu zažít nepříjemné rozčarování, vyberte si své dveře u specializované firmy s dlouhodobou historií, která je známá kvalitou svých produktů. SHERLOCK také provedl anketu o bezpečnosti Vašeho okolí, výsledky jsou zde.



Vysoká odolnost a špičková kvalita

Vysoce odolné bezpečnostní dveře ve špičkové kvalitě nabízí přední prodejce bezpečnostních dveří SHERLOCK, který si za léta svého působení na trhu získal důvěru tisíců spokojených zákazníků. Inovované modely bezpečnostních dveří SHERLOCK jsou vysoce odolné (nejde pouze o odolnost dveří jako takových, ale o odolnost celé dveřní soustavy, tedy křídla, zárubně, montážních prvků a příslušenství) a není tedy náhodou, že se staly součástí projektu BEZPEČNÁ ZEMĚ. S odolností úzce souvisí dlouhá životnost, která je podpořena dokonalým konstrukčním provedením, použitými materiály, stejně jako speciálními výztuhami, například unikátní OMEGA lištou. Veškeré potřebné certifikace jsou naprostou samozřejmostí. A design? Dveře SHERLOCK jsou ukázkovým příkladem toho, že také bezpečnostní prvky se mohou pyšnit elegantním vzhledem.



Bezpečnostní dveře nestačí

Bohužel současná bezpečnostní situace v naší zemi je taková, že spolehlivé zajištění ochrany soukromí před nezvanými hosty je takřka nemyslitelné bez dalších ochranných prvků, jako jsou bezpečnostní okenní fólie, bezpečnostní mříže, trezory a skříně na zbraně a další. To platí zejména u bytů v přízemí, rekreačních objektů, kde je možnost vniknutí např. okny, balkonovými dveřmi, apod. Stejně jako bezpečnostní dveře SHERLOCK jsou také doplňkové bezpečnostní prvky SHERLOCK známé svou mimořádnou spolehlivostí. Ochraňte své soukromí před nezvanými hosty, jak nejlépe umíte. Více informací najdete na www.sherlock.cz.



SHERLOCK Vám přispěje 500 Kč na pořízení inovovaných modelů bezpečnostních dveří a Česká Pojišťovna Vám spočítá pojištění domácnosti a majetku s bonusem 20% díky dveřím SHERLOCK. S pořízením doplňkových bezpečnostních produktů se přičítají další procenta slevy k pojištění! Akce platí do 31.10.2012.



Navštivte také ...
Fotogalerie
Doporučujeme
Nejčtenější
Diskuze