Úvod

Snadné žehlení bez omezování

Žehlení nepatří mezi činnosti, do kterých by se ženy pouštěly s chutí a odhodláním. Alespoň tedy většina ne. Dlouhé postávání u žehlicího prkna a přeplněný prádelní koš nepředstavují kdovíjak lákavou vidinu příjemně stráveného času.


Na lásce k žehlení nám nepřidá ani kabel vedoucí do elektriky, který nás nepohodlně svazuje na jednom místě a mnohdy nám neumožní dosáhnout s žehličkou tak daleko, jak bychom potřebovali. Možná ani vy k žehlení zrovna dvakrát netíhnete a šňůra omezující vzdálenost vám tak jen přidělává další vrásky na čele. Jak by se vám líbila představa žehlení bez jakéhokoli omezení? Představa, ve které byste byli pánem svých pohybů a kde byste nemuseli místo pro žehlení přizpůsobovat vzdálenosti elektrické zásuvky?

Díky bezdrátové žehličce si žehlení zamilujete!

Až do dnešního dne pro vás bylo žehlení nepříjemnou a neoblíbenou činností, která s sebou přinášela hned několik komplikujících omezení. S bezdrátovou žehličkou Supreme Steam značky Russell Hobbs ale přichází daleko lepší vyhlídky. Zapomeňte na znuděné povzdechy a protáčení očí v sloup, od teď se na žehlení budete těšit!

bezdratova zehlicka Rusell Hobbs

Bezdrátová žehlička Supreme Steam vnáší do žehlení svěží vánek. Bourá předsudky a dává sbohem nutnosti přizpůsobovat se okolním podmínkám - jako například žehlit v blízkosti zásuvky s elektrickou energií, bez které se při žehlení s klasickou žehličkou jednoduše neobejdete. To vám dává mnohem více svobody, pro kterou se začnete na neoblíbenou činnost rázem dívat úplně jinak. A co víc, začnete se na ni těšit!

Šikovný pomocník, kterého musíte mít!
Bezdrátová žehlička Supreme Steam je inovativním krokem kupředu a zároveň lákavou budoucností v oblasti žehlení. Její nedílnou součástí je základna s chytrým proužkem, který vám dává vědět o stavu žehličky. Disponuje celkem třemi módy, podle kterých jednoduše poznáte, zda se žehlička nahřívá, je připravena k použití nebo potřebuje dobít. Velkým plusem k dobru je opravdu rychlé dobíjení, se kterým neztrácíte čas a žehličku tak máte k dispozici kdykoli potřebujete.



Žehlení, které se přizpůsobuje vám

S inovativní žehličkou značky Russell Hobbs odpadá povinnost přizpůsobovat se žehlení, jak tomu bývalo doposud. Od teď se tato činnost bude přizpůsobovat vám a to ve všech směrech. Nastavení teploty a množství páry tak můžete vybírat podle toho, jaký materiál se zrovna chystáte žehlit. Díky libovolné regulaci tepla předejdete poškození látky. Pro žehlení nepoddajných materiálů, mezi něž patří například len nebo džínovina, můžete využít až 135g parního rázu, který si hravě poradí i s hodně zmačkaným prádlem.

Elegantní design jako třešnička na dortu
Předností moderní žehličky Supreme Steam nejsou jen praktické vlastnosti, ale i opravdu přitažlivý design s nádechem elegance. Jediný pohled bude stačit k tomu, abyste si tento kousek okamžitě zamilovali. Nutno vyzdvihnout již zmíněné praktické vlastnosti tohoto modelu. Žehlička disponuje 300 ml kapacitou nádržky na vodu, pyšní se keramickou žehlící plochou a nechybí ani možnost žehlení s výkonnou vertikální párou, kterou je možné použít například na záclony nebo šaty na ramínku.

Líbí se Vám tato žehlička? Potom se do 15.6. můžete zapojit do soutěže a vyhrát ji!
Kdo bude tím šťastlivcem? :-)


Navštivte také ...
Fotogalerie
Doporučujeme
Nejčtenější
Diskuze