Úvod

Jak vybrat vhodné bytové vodoměry?

Bytové vodoměry slouží k tomu, aby docházelo ke spravedlivému rozúčtování spotřeby vody mezi vlastníkem nemovitosti a jednotlivými nájemci. Jaké máte v této oblasti možnosti a jak vlastně vybrat kvalitní výrobky?


Bytové vodoměry – kvalita i kvantita
Dobrou zprávou hned na úvod je, že si dnes můžete pořídit bytové vodoměry v mnoha variantách. To ovšem na druhou stranu samozřejmě výběr zároveň poněkud ztěžuje. Nicméně stačí se zaměřit na několik základních pravidel a pořízení vhodného výrobku či výrobků nemusí být nikterak složité. Podívejme se tedy na některá z nich.

Předně si musíte rozmyslet, zda budete potřebovat vodoměry na teplou vodu či na vodu studenou nebo obě varianty. Pro každý případ Vám však můžeme doporučit vodoměry Residia se značkou Sensus.

Jednotlivé výrobky se pochopitelně mohou vzájemně značně odlišovat. Při nákupu je tedy nutné zohlednit vícero prvků, tedy nejen pořizovací cenu. Jistě budete požadovat maximální možnou přesnost, vysokou odolnost, případně spolehlivé bezpečnostní prvky, které zabraňují manipulaci s měřidly.

U bytových vodoměrů je rovněž důležitá poloha. Některé jsou totiž instalovány vodorovně, jiné svisle, přičemž právě na tom někdy závisí i jejich přesnost. Existují však rovněž výrobky, jež měří stejně přesně v obou pozicích.

Bytové vodoměry lze dodat v následujících variantách: standardní provedení, bateriové nebo ventilové provedení a také podomítkové provedení. Před samotným nákupem je samozřejmě nejlepší kontaktovat odborníky, kteří Vám dokážou poradit co a jak. Tedy v případě, že sami nemáte s vodoměry bohaté zkušenosti.

vodomer

Vodoměry na teplou i na studenou vodu za dobré ceny?
Na závěr se nabízí otázka, kde si vlastně tyto pomocníky pro měření spotřeby vody vlastně pořídit, a to v ideálním případě za příznivou cenu. Proto Vám představujeme internetový obchod Vodomerypraha.cz, v jehož nabídce naleznete pestrý sortiment bytových vodoměrů na teplou i na studenou vodu, příslušenství, ale také mnohé další výrobky levně. Sháníte-li proto kvalitní produkty z této oblasti a chcete-li zároveň ušetřit, neváhejte nás navštívit.
Navštivte také ...
Fotogalerie
Doporučujeme
Nejčtenější
Diskuze