Úvod

Jak na mytí a leštění podlah bez námahy

Také Vás tak dráždí představa pravidelného úklidu? Pak milé dámy nezoufejte, nejste v tom samy! Která z nás by úklid milovala, když si navíc představíme, co jiného a přínosného můžeme namísto úklidu dělat. A co teprve když mluvíme o mytí a leštění podlah? Asi nejméně oblíbený úklid ze všech úklidů a nejvíce náročná domácí práce. Bolavé ruce, záda, a dál už ani není třeba popisovat.


Tak proč si na tuto nezáživnou práci nenajít malého pomocníka, který udělá téměř vše za nás? Přesně takovým pomocníkem může být Bistrol 3v1 od české firmy Druchema. Bistrol 3v1 je novinka na trhu a k dostání je ve dvou variantách – na lino a dlažbu a na dřevo a parkety. Každá si tak můžeme zvolit takový, který přesně vyhovuje naší podlaze.
Bistrol na lino a dlazbu

A proč 3v1?

Oba Bistroly totiž čistí, leští a ošetřují. A co je na nich asi nejpříjemnější, je snadná a rychlá aplikace. Nejprve přípravek jen naředíme vodou v poměru 1:2 – 1:5, což závisí na znečištění naší podlahy. A pak už jen jednoduše podlahu, například mopem, vytíráme. Čistá a lesklá podlahy je vidět ihned! A pokud chceme podlahu lesklou, jako zrcadlo stačí jen zvolit při ředění nižší poměr. Žádné obavy z pomalého schnutí nebo zanechávání stop. Bistrol má dokonce protiskluzové účinky a na povrchu vytvoří ochranný film, který zamezí znečištění a poškození povrchu podlah.
Bistrol na drevo a parkety

Bistrol 3v1 na lino a dlažbu je ideální na mramor, kameninu, dlažbu, lino, pvc a syntetické podlahoviny a Bistrol 3v1 na dřevo a parkety je vhodný na veškeré dřevěné podlahy a parkety. Nyní jsou oba Bistroly o obsahu 750 ml k dostání za příznivou cenu 95 Kč. A už jen příjemným bonusem je jejich vůně citronu a aloe vera.

Že bychom se tedy nechali k takovému úklidu přemluvit?

Bistrol logo                        Druchema logo
Navštivte také ...
Fotogalerie
Doporučujeme
Nejčtenější
Diskuze