Úvod

Vyměň starou dlažbu za novou

Přestala dlažba na terase nebo v okolí domu odpovídat Vašim estetickým nárokům na bydlení? Vyměňte ji za novou! Nyní pořídíte novou dlažbu se slevou až 50%. Stačí si jen vybrat z palety nabízených barev a designů.


Na úvodním obrázku: Suprema kombi.

Zkrášlete tvář svého bydlení

Podobně jako domovní fasáda pomáhá také dlažba dotvářet vzhled našeho domu. Jestliže se ta Vaše už dávno přestala pyšnit reprezentativním vzhledem, nyní je ta pravá chvíle, vyměnit ji za novou. Pokud zvolíte dlažbu SEMMELROCK, můžete ušetřit až 50% ceny a zkrášlit své bydlení podle svých představ.


Appia antica.


Dlažba mnoha tváří
Katalog dlažeb na www.semmelrock.cz je velice pestrý a nabízí řešení pro každý dům. Neotloukaná dlažba Appia antica s perfektně harmonizujícími formáty nás zaujala svým decentním a nadčasovým vzhledem. Kdo si chce naplno vychutnat život v přírodě, toho jistě okouzlí zvlněné hrany příjemně teplé žlutohnědé dlažby Suprema Kombi. Milovníci moderního designu jistě podlehnou kouzlu dlažby Domino Kombi.


Domino kombi.


Více než jen krásný vzhled
Dlažba SEMMELROCK je známá nejen svým krásným vzhledem, ale také vynikajícími vlastnostmi, jako je odolnost vůči chemickým vlivům i mechanickému působení, dále mrazuvzdornost a v neposlední řadě také snadná pokládka.


Vzorová plocha v Ledčicích.


Navštivte vzorovou prodejnu

Že nevíte, která dlažba bude Vaší terase nebo okolí Vašeho domu nejvíce slušet? Navštivte novou vzorovou zahradu v Ledčičích u Prahy, kde si můžete prohlédnout širokou škálu výrobků i jejich kombinací, a zároveň načerpat spoustu inspirace pro Vaše bydlení, zejména pokud jde o terasy, chodníčky, příjezdové cesty a parkoviště. A kdy je vzorová plocha otevřená? 24 hodin denně a 365 dní v roce.

Navštivte také ...
Fotogalerie
Doporučujeme
Nejčtenější
Diskuze