Úvod

Externí skladovací prostory Vám ušetří starosti při rekonstrukci

Plánování rekonstrukce bytu nebo rodinného domu je vždy příjemná, ale také velice sofistikovaná záležitost. Jak vytvořit podmínky k rekonstrukci tak, aby byla co nejefektivnější?


Kdo někdy rekonstruoval svůj byt či dům, jistě dá za pravdu, že nejdůležitější během příprav je vyklizení prostor. Všechno musí z rekonstruovaných místností pryč, ať už se jedná o gauče, nábytek, ledničku nebo bojler. Pokud se s těmito věcmi nechcete nadobro rozloučit, jistě jste někdy řešili problém, kam je uložit. Jenomže sklep je plný a v garáži také není místo, popřípadě garáž chybí úplně. Jistě, spát vedle bojleru, nebo mít v obýváku vedle gauče letiště, je také možnost. I když se dá pár dní takto přežít, rekonstrukce trvá většinou týdny.

Externí skladovací prostory

Externí skladovací prostory City Self Storage

Řešením mohou být externí skladovací prostory. Například společnost City Self- Storage, která má v Praze tři pobočky, nabízí komfortní kóje v různých velikostech. Vybere si skutečně každý. Nemusíte se bát velkých rozměrů, například kompletní vybavení bytu 2+KK bez problémů složíte do kóje o velikosti 5 metrů čtverečních. Cena za takovou kóji (s 24 hodinovým přístupem denně, sedm dní v týdnu, s kompletní ostrahou i pojištěním) začíná na 2.300 Kč měsíčně. Cenu si samozřejmě můžete vypočítat na www.cityselfstorage.cz.

Rekonstruujte efektivně!
Navštivte také ...
Fotogalerie
Doporučujeme
Nejčtenější
Diskuze