Úvod

Luxusní postele Hästens mají konkurenci

Švédské luxusní postele Hästens, které si dopřávají ti nejnáročnější spánkoví gurmáni po celém světě, mají vážnou konkurenci. V nově otevřeném showroomu Luxury Sleeping si mohou zákazníci vybrat ze široké nabídky luxusních vysokých postelí Pullman a Kuperus.


Zájem o luxusní postele roste
Rostoucí zájem o luxusní postele značek Pullman a Kuperus je známkou toho, že čím dál více lidí sází na kvalitní spánek, a že komfortu spánku na luxusní vysoké posteli se nic nevyrovná. Nedávno byl proto v Praze na Vinohradech otevřen nový showroom Luxury Sleeping, kde si mohou zákazníci vyzkoušet jedinečné pohodlí luxusních vysokých postelí značek Pullman a Kuperus.  



Postel s Vaším podpisem

Pullman a Kuperus nabízejí vysoké kontinentální postele s čely, které jsou dílem zakázkové výroby, a které mohou být vybavené polohovacími systémy s dálkovým ovládáním a dalšími doplňky na přání zákazníka. Svou postel si vytvoříte sobě na míru, a to nejen z hlediska velikosti a funkčnosti, ale i vzhledu. Také vzhled postele dotváříte sami výběrem z mnoha typů čel a potahových látek.



Foto: www.luxurysleeping.cz

Navštivte také ...
Fotogalerie
Doporučujeme
Nejčtenější
Diskuze