Úvod

JURA: Tajemství výjimečné kávy

Ať už jste doma nebo v kanceláři, vůně kávy – to je něco, co dokáže zpříjemnit den kdekoliv. A co teprve, když ji ochutnáte! Dopřát si šálek kávy, to je jako užít si svůj oblíbený rituál. Potěší vaše chuťové buňky, zvedne náladu a pomůže zvládnout každodenní výzvy. Je ale také skvělým společníkem při posezení s přáteli. Tím však může být jedině kvalitní káva z vynikajícího kávovaru, kterému stačí jediný pokyn a káva pro vás je připravená.


Jediné stisknutí, sofistikovaný design s barevným displejem, ale i vzdálené připojení prostřednictvím vašeho chytrého telefonu. To jsou vlastnosti, které z kávovarů JURA dělají nedocenitelné moderní pomocníky. Doma, v kanceláři, ale i v baru nebo třeba v kadeřnickém saloně.

Švýcarská spolehlivost, kterou oceníte

Když v roce 1931 začala švýcarská značka JURA nabízet luxusní přístroje pro domácnost, nejspíš se jí ještě o takových vymoženostech ani nesnilo. Pak přišel roku 1937 první kávovar. Ale první automatický kávovar JURA spatřil světlo světa roku 1986. A od té doby ušel gigantický krok vpřed!

Důkazem jsou oba nové modely JURA E8 a JURA E8 Dark Inox, které ztělesňují to nejlepší od JURY.


Oslňte uměním profesionálního baristy

Vychutnat si černou kávu i mléčné speciality jednoduše jedním stiskem nebylo asi nikdy snazší. Funkce OneTouch cappuccino se postará, abyste i v domácích podmínkách zazářili jako profesionální baristé a vykouzlili trendové speciality latte macchiato, cappuccino nebo flat white.

O přípravu a zachování těch nejchutnějších variací káv se stará impulsní extrakční proces, který řídí dobu extrakce. Díky němu si můžete dopřát nejvyšší úroveň aroma i pro krátké kávové speciality.



JURA E8 potěší také sofistikovaným designem a přehledným barevným displejem, díky němuž je ovládání kávovaru jednoduše intuitivní. Při pracovních schůzkách pak oceníte rychlost přípravy díky dvojité výpusti, kdy si pohodlně připravíte dvě espressa či ristretta.

A tou nejmodernější perličkou obou kávovarů je možnost vzdáleného připojení přes váš chytrý telefon díky funkci JURA Smart Connector. S ní si nastavíte vše přehledně a pohodlně i na dálku. To vše ve dvou barevných provedeních – Platinum a Dark Inox.
Navštivte také ...
Fotogalerie
Doporučujeme
Nejčtenější
Diskuze