Úvod

Když se sprchový kout čistí takřka sám

Údržba vanových zástěn nebo sprchových koutů nebývá jednoduchá. I tuto nemilou povinnost si ale můžete zpříjemnit a urychlit. Pořiďte si vybavení se „samočisticím“ účinkem!


Například skleněné sprchové kouty a zástěny FORTE od společnosti Hopa CZ disponují povrchovou úpravou AQVACLEAN, fungující na principu nanotechnologie, která sklo ochrání a usnadní vám pravidelný úklid.

I na pohled hladké sklo v sobě ukrývá póry, v nichž ulpívá prach, vodní kámen a zbytky mýdla či sprchového gelu. I přes časté a důkladné čištění se v těchto neviditelných rýhách může špína trvale usadit. Sprchové kouty s úpravou AQVACLEAN tomu však dokážou zabránit. Bezpečnostní sklo o tloušťce 6 mm je ve výrobě opatřeno speciální chemickou vrstvou, jež bude povrch chránit před znečištěním.

                  

AQVACLEAN pro krásný a čistý vzhled
„Díky této úpravě již nebudete muset používat různé abrazivní čističe, ale jen běžné přípravky na čištění oken a skel,“ uvádí Radim Tučník ze společnosti Hopa CZ. Navíc je na sprchové kouty FORTE poskytnuta pětiletá záruka a každý zájemce si může zvolit řešení šité na míru jeho koupelně. Vybírat lze dokonce z množství atypických provedení. Cena výrobků z řady FORTE začíná již na 8 090 korunách včetně DPH.

Více informací najdete na www.hopa-koupelny.cz.

Navštivte také ...
Fotogalerie
Doporučujeme
Nejčtenější
Diskuze