Úvod

Otevírání pro domy s provozovnou

Řada lidí si dnes ve svém novém domě zařizuje kancelář firmy, ordinaci nebo drobnou provozovnu služeb. Kromě samostatného vchodu je dobré myslet také na pohodlnou obsluhu dveří, která zajistí bezpečnost i reprezentativní přijetí návštěv.


Vhodné řešení dveřního komunikátoru přitom nemusí znamenat, že venku visí dva zvonky nebo že v domě musí být za každými dveřmi šedivý videotelefon. Chytré komunikátory, jako například 2N® Helios IP Vario dnes mají několik funkcí, které tomuto použití vycházejí vstříc. V první řadě je vhodné vsadit rovnou na komunikátor s kamerou. Díky videu vidí uživatel ihned po zazvonění, kdo přichází. Pokud do firmy přichází více lidí najednou, je možné na počítači otevřít okno 2N® Helios IP Eye, které trvale sleduje prostor před vchodem.

verso se cteckou

Chytře lze vyřešit také otevírání bez klíčů. Ve chvíli, kdy do firemních prostor mají chodit také spolupracovníci, může mít komunikátor osazenou čtečku RFID čipů nebo numerickou klávesnici pro zadání vstupního kódu. Novinkou je volitelné rozhraní NFC, které místo čipu využívá mobilní telefon. Ten stačí přiblížit k jednotce a otevřít dveře. Otevírat lze také přes aplikaci v chytrém telefonu využívající speciálně zabezpečenou Bluetooth technologii.

mobilni aplikace

Největším přínosem pro domácí podnikání je ale možnost nasměrovat příchozí zvonění kamkoli v domě. Samozřejmostí je možnost propojení s pobočkovou ústřednou. Firmu v domě si většina lidí nepořizuje proto, aby seděli osm hodin v kanceláři, ale proto, aby mohli část práce udělat v pohodlí domova. Proto by bylo nepraktické mít videotelefon za dveřmi kanceláře. Komunikátory 2N® Helios IP Vario a 2N® Helios IP Verso to řeší tak, že příchozí zvonění lze nasměrovat na dotykový panel 2N® Indoor Touch, tablet nebo mobilní telefon, připojený do cloudového portálu My2N. Když přichází návštěva, je majiteli jedno, jestli se o ní dozví v pohodlí obývacího pokoje nebo na terase u kávy.

Více informací o možnostech využití vhodného řešení pro vaši kancelář či provozovnu: www.2n.cz/cz/produkty/
Navštivte také ...
Fotogalerie
Doporučujeme
Nejčtenější
Diskuze