Úvod

Dveře, vrata a rolety dotváří vzhled domu

Stejně jako šaty dělají člověka, fasáda dělá dům. A stejně jako módní doplňky dolaďují náš outfit, výplně staveních otvorů a další prvky dělají dům domem. Jenže na rozdíl od módních doplňků nelze domovní doplňky tak snadno měnit. Právě proto bychom je měli vybírat pečlivě.


Vstupní brány Vašeho domova
Vchodové dveře a garážová vrata představují nejvýznamnější prvky vnější tváře domu. Jejich design se proto vyplatí nepodcenit. Vzhledem k tomu, že se každému domu hodí jiná barva i provedení, měli bychom výplně stavebních otvorů vybírat tam, kde máme možnost volby ze široké palety různých designů. Vrata a dveře Lomax nabízejí elegantní řešení pro každý dům. Stále více majitelů moderních domů zde využívá nabídky sladit vzhled vchodových dveří se vzhledem garážových vrat. Vrata můžete mít buď sekční, posuvná nebo rolovací. Pokud je Váš dům zároveň sídlem Vaší firmy, jistě Vás bude zajímat, že Lomax má v nabídce také vrata průmyslová. Mezi další rozhodující kritéria u volby vrat a dveří patří konstrukční pevnost, s tím související bezpečnost, dále tepelně izolační vlastnosti a odolnost vůči povětrnostním vlivům. Vrata a dveře Lomax všechny výše uvedené nároky dokonale splňují.

vstupni dvere a vrata

Pro Vaše nerušené soukromí

Bezpečné vchodové dveře a vrata samotná nám nezajistí dokonalé soukromí. Proto je doporučujeme doplnit osvědčenými prvky stínící techniky, nejlépe předokenními roletami nebo venkovními žaluziemi. Předokenní rolety představují oblíbené řešení, jak chránit své soukromí před zvědavými pohledy zvenčí a slunečními paprsky, a zároveň jsou účinnou překážkou v případě pokusu o vloupání. Kromě toho chrání okna před nepřízní počasí, například před krupobitím, i před nežádoucím hlukem. Ovšem nejvíce ceněnou předností předokenních rolet je jejich schopnost snižovat náklady na provoz domu, v chladném období náklady na vytápění a v parných dnech na klimatizaci.
Další možností jak
chránit interiér před sluncem jsou venkovní žaluzie. Nejen, že zajistí úsporu při klimatizování objektu v létě, ale nabízí i možnost částečného zastínění pomocí naklápění lamel. Tuto vlastnost využijete i pro zvýšení bezpečnosti domu. Pokud si naprogramujete automatický chod, lamely se naklápí nebo zatahují a opět vytahují i v době, kdy nejste doma a působí tak dojmem, že v domě stále někdo je. Nastavení je možné přes světelné čidlo reagující na slunce nebo časový spínač s nastavenými hodinami. Díky modernímu vzhledu jsou venkovní žaluzie také designovou záležitostí.

predokenni rolety

Váš dům, Váš hrad

Království majitele domu zpravidla nekončí zavřením vchodových dveří nebo garážových vrat, ale až několik metrů za nimi. Krásné kovové ploty spojí Váš dům se zahradou a vkusně je oddělí od sousedních pozemků. Ploty Lomax jsou důkazem toho, že ploty, které se instalují především z důvodu ochrany soukromí a pocitu bezpečí, mohou mít také funkci estetického doplňku.

plot Lomax

Navštivte web nebo showroom

Více inspirace, jak doladit svůj dům k Vaší spokojenosti, najdete na internetových stránkách www.lomax.cz a v showroomu Lomax, kde máte navíc možnost poznat různá technická řešení a seznámit se s nejnovějšími trendy v oblasti vchodových dveří, garážových vrat, stínící techniky a dalších prvků pro Vaše moderní bydlení.

LOMAX  logo
Navštivte také ...
Fotogalerie
Doporučujeme
Nejčtenější
Diskuze