Úvod

Indie a její 7. div světa

V 17. století nechal indický mogul Šáhdžáhán postavit, z lásky ke své zesnulé ženě, jednu z nejobdivuhodnějších světových staveb – proslulý pomník Taj Mahal, známý také jako 7. div světa. Již po více jak 3 století je Taj Mahal vnímán jako symbol Indie a její exotické kultury.


Právě tato dech beroucí podívaná nás v Global Interio v Brně a Ostravě inspiruje k naší práci – ruční výrobě zboží v Indii, které staví na Indické řemeslné zručnosti a kvalitních Indických materiálech.

     indicky masivni nabytek

Vůně dálek a síla indického dřeva
Pro výrobu masivního nábytku používáme Indický palisandr známý také jako Shisham, a mangovník. Obě tyto dřeviny patří mezi ušlechtilá, kvalitní masivní dřeva. Palisandr je druh tvrdého tmavého dřeva, červeno-hnědé barvy. Mezi zákazníky je velice oblíbený a představuje sílu indických dřevin s viditelnou strukturou. Mangovník se velmi dobře zpracovává a je spíše pro příznivce světlejších odstínů. Nese v sobě eleganci a styl moderna. Každý kousek ručně vyráběného dřeva je architektonická výjimečnost, která vnáší do interiérů nádech tajemna a luxusu. Nábytek z masivu přináší do domácností lásku, pohodu, nadčasovost, styl a eleganci.

indicky nabytek a dekorace

Každý kousek je originál
Do každého interiéru neodmyslitelně patří i doplňky jako jsou rámečky, textilie, svícny, sošky, koberce, kožené a rohovinové doplňky a v neposlední řadě lampy. Jejich pečlivá a přesná ruční práce vytváří dojem, který Vám okamžitě vyrazí dech. Sošky, na kterých se dokonale snoubí kombinace barev, vás nejenže okouzlí, ale vyvolají ve vás pocit radosti. Ručně tepané svícny a rámečky pak dodají Vašemu domovu osobitost a malované hodiny dávku estetična a přesnosti.

indicke dekorace

Rozmanitost našeho sortimentu nezná mezí
Global Interio se zabývá i zakázkovou výrobou a dovozem nábytku každému zákazníkovi přesně na míru podle jeho speciálního požadavku na design nebo úpravy designu včetně odstínu a povrchové úpravy. Pokud si nevíte rady jaké řešení zvolit při vybavování nebo změnách ve vašem interiéru, profesionální prodejci vám pomohou při výběru i s návrhem. Masivní nábytek pro naše zákazníky vyrábí jen profesionální truhláři z kasty truhlářů, kteří přebírají toto řemeslo z generace na generaci. Sdílí tak hrdost, která spočívá v sebevědomém předání co nejkvalitnějšího nábytku s ohledem na ruční výrobu.

www.global-interio.cz
Navštivte také ...
Fotogalerie
Doporučujeme
Nejčtenější
Diskuze