Úvod

Financování a pojištění nemovitosti nemusíte řešit

Ano, ani financování, ani pojištění své nově pořízené nemovitosti nemusíte řešit v případě, že ji pořídíte prostřednictvím realitní kanceláře, která poskytuje komplexní portfolio služeb, tedy nejen zprostředkování prodeje, koupě či pronájmu, ale i ostatní související úkony – jako je například financování a pojištění nemovitosti.


Podmínky financování se liší
Většina zájemců o pořízení nemovitosti, ať už za účelem vlastního bydlení, anebo čistě s investičním záměrem, využívá k jejich financování buď hypoteční úvěr, nebo úvěr ze stavebního spoření (ten lze využít k financování vlastního bydlení). Podmínky jednotlivých poskytovatelů, především bankovních institucí, se ovšem různí, a to nejen co se týče výše úroku, ale i podmínek splácení, atd. Z tohoto důvodu se vždy při řešení financování nemovitosti vyplatí, zjistit si nabídky více subjektů, a na základě jejich porovnání vybrat tu nejvýhodnější.

Zajištění financování jako součást služeb
Ale protože náš čas je drahý, tak se tímto pravidlem (bohužel zpravidla ke své škodě) řídí vskutku málokdo. Pokud však patříte mezi šťastlivce, kteří pořizují nemovitost u realitní kanceláře s kompletním portfoliem služeb zahrnujícím i zajištění financování, máte vyhráno – ušetříte jak svůj čas, tak i peníze. V Olomouckém kraji v tomto směru zjednodušuje svým klientům život realitní kancelář Musil Reality, která díky dobrým vazbám na finanční instituce dokáže zajistit dokonce tu nejvýhodnější nabídku financování na trhu.

Financování i pojištění bez starostí

Vzhledem k tomu, že většina nemovitostí musí být také řádně pojištěna, zajišťuje tato realitní kancelář vedle financování i pojištění, opět (díky vynikajícím osobním vztahům, tentokrát s pojišťovnami) to nejvýhodnější. Konkrétně se jedná o pojištění úvěru a pojištění nemovitosti a odpovědnosti. Zajištění veškerých jednání na katastru nemovitostí, vyřešení většiny potřebné dokumentace a další úkony spojené s pořízením nemovitosti jsou naprostou samozřejmostí. Pokud si to ovšem klienti přejí.

Ušetřete si starosti i Vy a pořizujte své nemovitosti tam, kde financování a pojištění nemovitosti zařídí za Vás.
Navštivte také ...
Fotogalerie
Doporučujeme
Nejčtenější
Diskuze