Úvod

Ideální volba pro vytápění Vašeho domu - Tepelná čerpadla Zubadan Inverter – New Generation

Pokud řešíte otázku vytápění Vašeho domu a hledáte nejlepší možnou nabídku, která by se co nejvíce vyplatila, máme pro Vás něco, co by Vás mohlo zaujmout. Představujeme Vám výkonná tepelná čerpadla Zubadan Inverter, která ve své kategorii patří mezi absolutní světovou špičku.


Tepelná čerpadla Zubadan a jejich výhody

Hledáte-li skutečnou kvalitu a špičkové provedení, tepelná čerpadla Zubadan Inverter jsou ideálním řešením. Díky své unikátní technologii mají tato čerpadla po celý rok vysokou energetickou účinnost a přitom si udržují stabilní výkon. Jejich jedinečná technologie umožňuje rychlejší ohřev teplé vody, nízkou hladinu hluku a také velkou úsporu na provozních nákladech.

Velkým plusem je i jednoduchá instalace a nenáročná údržba. Tato tepelná čerpadla jsou kromě toho velmi šetrná k životnímu prostředí a díky svým vlastnostem jsou nejlepším řešením pro menší nebo středně velké rodinné domky. Co se týká rozsahu použití, tak ten je garantovaný od - 25 do + 35 stupňů, výstupní teplota vody je až 60 stupňů Celsia.

Nová řada tepelných čerpadel HPB (Heat Pump Boiler)

Mezi nejnovější produkty společnosti Mitsubishi Electric patří tepelná čerpadla řady City-Multi pod názvem HPB – Heat Pump Boiler. Jedná se o speciální typ čerpadel, která jsou určená výhradně pro vytápění a ohřívání teplé vody.

Kde a k čemu využít HPB?

Jsou vhodná zejména pro objekty, které mívají vyšší tepelnou ztrátu a mají zvýšenou potřebu teplé vody. Tepelná čerpadla HPB dosahují velmi vysokého výkonu až 54 kW a vyznačují se velkou spolehlivostí a bezkonkurenční účinností. Jednotlivé kusy lze navíc řadit do kaskád, díky čemuž lze dosáhnout výkonu až 432 kW. Garantovaný operační rozsah je u čerpadel Heat Pump Boiler od - 25 stupňů až do + 35 stupňů Celsia.

Tepelná čerpadla zažívají boom
Navštivte také ...
Fotogalerie
Doporučujeme
Nejčtenější
Diskuze