Úvod

Zlatá kolekce tapet značky Vavex umocní jedinečnou atmosféru Vašeho domova

Evokují ve Vás bílé stěny dojem nevlídného kancelářského nebo nemocničního prostředí? Pak u Vás doma nemají co dělat! Zahalte své stěny raději do luxusu. Zlatá kolekce tapet s názvem Trinity umocní atmosféru moderně i tradičně pojatého interiéru, aniž by potlačila ostatní designové skvosty, které dotváří Vaše bydlení.


Pro útulnější domov
Bílé stěny navozují dojem čistoty, a zároveň opticky zvětšují prostor. Na druhou stranu, pokud není bílá výmalba oživena zajímavým designovým prvkem, interiér působí strohým dojmem, který může evokovat dojem kancelářského nebo nemocničního prostředí. A to není doma, kde bychom se měli cítit útulně, příliš žádoucí. Možností, jak zútulnit domov, existuje několik. Použití barev, různých druhů samolepicí dekorace nebo tapet.

tapeta se zlatymi ornamenty
Tapety interiérům sluší
Že si na tapetování netroufáte, protože máte obavu, že tuto práci nezvládnete? Pokud se pustíte do zvelebování svého domova v souladu s trendy moderního tapetování, bát se nemusíte. Vinylové tapety nalepíte snadno. Na zeď nanesete lepidlo, buď štětkou, nebo válečkem, a nalepíte suchý pás tapety, který jemně vyhladíte stěrkou. Dílo je hotovo a tvář Vašeho domova změněna k nepoznání.

designova tapeta

Zlatá kolekce vkusně doladí interiér

Zlatá kolekce tapet Trinity v metalických tónech zlaté, stříbrné a bronzové vkusně doladí každý interiér nezávisle na stylu jeho vybavení a dá krásně vyniknout nábytku, kobercům a dalším zařizovacím předmětům. Moderní metalické odstíny budou díky svému nadčasovému designu dodávat interiéru velice příjemný a neotřelý vzhled po mnoho let. Vybrat si můžete z různých provedení.

luxusni tapeta se zlatymi kvety

Decentní doladění nebo rozkvetlé stěny

Záleží na Vás, zda se rozhodnete umocnit atmosféru svého domova méně nápadným decentním vzorem, necháte na svých stěnách rozkvést květiny, anebo se raději necháte inspirovat geometrickými tvary. Jak vidíte, všechny vzory elegantně dolaďují prostor a spojují jej s ostatním vybavením v jeden celek. Jednotlivé vinylové tapety lze samozřejmě kombinovat dle libosti a vytvořit tak krásný, a zároveň osobitý domov. Luxusní design těchto unikátních tapet si můžete dopřát nejen doma, ale také ve své kanceláři, kde možná trávíte ještě více svého času.

Zlatou kolekci Trinity najdete na stránkách www.vavex.cz.
Navštivte také ...
Fotogalerie
Doporučujeme
Nejčtenější
Diskuze