Úvod

Co všechno umí LED pásky!

Správně umístěné osvětlení je prvkem, který Váš domov okamžitě prozáří, zútulní a dodá mu šmrnc. Naštěstí už dávno neplatí, že je v každé místnosti jeden zdroj světla a maximálně ještě lampička na čtení. Různé lampy, bodová osvětlení i volně stojící dekorační lampičky se staly přirozenou součástí každého interiéru.


Skvělým hitem, který jakýkoliv interiér i exteriér zcela promění, jsou šikovně umístěné LED pásky. Kde všude je můžeme použít?

Interiér
V interiéru lze led pásky použít mnoha způsoby a každý z nich bude vypadat skvěle! V kuchyni můžete led pásek použít ke zvýraznění linií kuchyňské linky či jako decentní podsvícení baru – zde vám přijdou vhod hliníkové profily pro LED pásky. V koupelně skvěle poslouží jako praktické a stylové osvícení zrcadla. Kdekoliv v interiéru můžete popustit uzdu fantazii a podtrhnout krásu Vašeho domova decentním osvětlením. Osvětlit můžete police, knihovnu, zrcadla, obrazy, spodní linie pohovky – zkrátka cokoliv Vás napadne!



Exteriér
LED pásky skvěle poslouží jako kvalitní vánoční osvětlení Vašeho domu. Díky odolnosti, nízké spotřebě a široké škále dostupných barev jsou led pásky tou pravou volbou i k výzdobě exteriérů.



Zářivé osvětlení Vašeho domu nemusí být jen symbolem Vánoc. Liniím balkonu či zahradních chodníčků dodá LED pásek ten pravý šmrnc letní noci.



Celkové vyznění osvětlení můžete ovlivnit výběrem žárovek. Do koupelny můžete zvolit studený tón bílé barvy, do obývacího pokoje naopak teplý tón pro útulný dojem. Barevné LED pásky jsou jako dělané k Vánoční dekoraci, ale nebojte se experimentovat. Proč nezkusit barvičky i v interiéru? Buďte kreativní!

Navštivte také ...
Fotogalerie
Doporučujeme
Nejčtenější
Diskuze