Úvod

Vše pro Vaši moderní koupelnu

Moderní koupelna by měla být designově atraktivní, dokonale komfortní a úsporná. Chcete takovou? Poradíme Vám, kde si ji můžete kompletně vybavit. Od baterie, přes sanitární keramiku, až po koupelnový nábytek.


Kompletní vybavení od jednoho výrobce
Rekonstrukce koupelny vždy představuje velmi náročný úkol v rámci zvelebování našeho bydlení. Sanitární keramika, baterie, koupelnový nábytek, to vše by mělo být zakomponováno do jednoho promyšleného celku a vytvořit ideální koupelnu pyšnící se krásným moderním designem, která nám poskytne maximum komfortu. Široké portfolio vysoce kvalitních výrobků, ze kterých sestavíte svou novou koupelnu od jednoho výrobce, nabízí IDEAL STANDARD. Pořídíte zde nejen keramiku a krásný nábytek například serie Softmood nebo Strada, ale také akrylátové výrobky, sprchové příslušenství (velmi oblíbené jsou sprchové vaničky UltraFlat), whirlpool vany, jednoduše vše do koupelny. Díky rozmanitosti sortimentu zahrnujícím výrobky z eko segmentu za velmi přijatelné ceny, stejně jako velmi luxusní designové výrobky, si zde vybere opravdu každý.          

 IDEAL STANDARD skrinka bila

Úspora vody a energie

Sofistikovaná moderní koupelna by neměla být jen komfortní a designově povedená, ale také úsporná. Účinné řešení, jak výrazně snížit spotřebu vody, představuje instalace kvalitních vodovodních baterií. Inovativní kolekce umyvadlových baterií Connect Blue byla navržena právě s ohledem na úsporu vody. Klasické modely umyvadlových baterií Connect Blue mají v sobě zabudovaný systém úspory vody Click, díky němuž lze dosáhnout snížení spotřeby až o 50%. Ekologická a ekonomická kartuš umožňuje velmi snadné ovládání. Praktickým doplňkem je omezovač teploty bránící opaření, kterým jsou vybaveny všechny modely. Unikátní výhodou těchto baterií jsou oddělené vodní cesty ze speciálních plastů, které minimalizují vyplavování niklu a olova z těla baterie do protékající vody.
 IDEAL STANDARD baterie


Inspirace pro Vaši novou koupelnu
Koupelna musí v moderní domácnosti uspokojovat celou řadu potřeb. Musí být každodenní oázou určenou pro relaxaci, nabízí však i prostor pro osvěžení, proměnu a dokonce někde i pro hraní. Nová modelová řada koupelnového nábytku a sanitární keramiky Connect Space, která doplňuje vodovodní baterie Connect Blue, je dílem oceněného britského návrháře Robina Leviena.

Nová kolekce Connect Space zahrnuje keramické zařizovací předměty, včetně umyvadel s malou hloubkou (pouze 38cm), zkrácený závěsný klozet a bidet (hloubka pouze 48cm), kombi klozety nebo kombi klozet do rohu a inovativní koupelnový nábytek. Všechny prvky této kolekce jsou velmi vynalézavě navrženy tak, aby byly vhodné pro malé nebo problematické prostory. Co se týká úložných prostorů, nabízí Connect Space celou řadu možností, jak jednotlivé zóny, které máme k dispozici, účelně využít. Ať se jedná například o prostor pod umyvadlem či kdekoli jinde v koupelně. Jednotlivé prvky určené k zavěšení na stěnu nebo modulární díly pomáhají vytvořit promyšlenou, praktickou a přitom moderní koupelnu se vším všudy.


IDEAL STANDARD suplik
 

Více podrobností o kompletní koupelnové kolekci Connect nebo Connect Space najdete na www.idealstadard.cz, kde můžete načerpat spoustu další inspirace pro Vaši krásnou novou koupelnu.

Ideal Standard logo

Navštivte také ...
Fotogalerie
Doporučujeme
Nejčtenější
Diskuze