Úvod

Kvalitní podlahy jsou základ každého pokoje

Žádná místnost ve vašem domě či bytě se rozhodně neobjede bez kvalitní podlahy. Do každého pokoje můžete vybrat jiný typ podlah – nabídka je opravdu široká a tak je z čeho vybírat.


V podlahách Plzeň najdete kvalitní podlahy do předsíně, kuchyně, koupelny, obývacího pokoje i ložnice. Velmi oblíbené jsou například plovoucí podlahy, které se skvěle hodí například do obývacích pokojů, ložnic, chodeb atp. Do kuchyní a koupelen se více hodí dlažba, která je pro tyto místnosti mnohem praktičtější. Jestliže máte strach z toho, že je dlažba chladná, můžete si nechat do podlahy zabudovat topení. Vaše podlaha tak bude příjemně teplá kdykoli si budete přát.

seda elegantni podlaha v obyvacim pokoji

Dlažbu v případě znečištění jednoduše vytřete a nepořádek je pryč. Na dlažbě nezůstanou žádné fleky či jiná poškození. Životnost dlažby je velmi vysoká právě proto, že je vysoce odolná. Velice praktické je také využití obkladů. Obklady do koupelny nebo kuchyně jsou praktické – zabrání pošpinění či navlhnutí stěn. Jejich údržba je stejně snadná jako údržba dlažby. Rozhodně se vyplatí dát přednost kvalitním obkladům a dlažbě. Jestliže si nejste zcela jistí, jak dlažbu či obklady pokládat, můžete si objednat odborníky, kteří vám novou podlahu položí. Záruka pak platí samozřejmě také na odvedenou práci. Vyberte si obklady a dlažbu v barvě, která se vám líbí. Obklady si samozřejmě můžete pořídit také s různými moderními motivy.

keramicke obklady v interieru

Širokou nabídku kvalitních podlah (dlažeb, plovoucích podlah a dalších) nabízí společnost Keramika Soukup. Dále v nabídce najdete i obklady, dveře, sanitu atd. Zkrátka vše potřebné při stavbě či rekonstrukci domu nebo bytu. Keramika Soukup klade důraz na kvalitu nabízeného zboží. Můžete si tak být jistí, že za své peníze získáte pouze kvalitní produkty. Nabídku a další informace můžete najít na internetové adrese www.keramikasoukup.cz. Vzorkové prodejny najdete v Praze, Plzni, Horažďovicích, Žilině i Bratislavě.
Navštivte také ...
Fotogalerie
Doporučujeme
Nejčtenější
Diskuze