Úvod

Vánoční tip pro herní nadšence

U většiny teenagerů se naskytuje otázka… Co koupit k Vánocům někomu, koho zajímá jen počítač? Celodenní sezení před monitorem je poněkud náročné. Křivá záda, rozvrzaná židle, a pak se špatně ubráníme poznámkám ve stylu „Nehrb se!“ nebo „Narovnej se!“. Co takhle místo neustálého skuhrání nad tím, že se naše dítko zbláznilo zrovna do počítače, koupit pořádnou židli?


Pro někoho, kdo se denně hrbí nad klávesnicí, je židle naprostým základem. Důležitý je nejen tvar, ale také funkce. Vášnivý hráči si rádi židle polohují dle potřeby, a proto je klíčové, aby toho židle byla vůbec schopná. Jednak dosáhnete požadovaného komfortu a také můžete být v klidu, že se minimalizuje deformace páteře.

ergonomicka zidle

Náš tip pro hráče: V e-shopu nabytekjelen.cz najdete kancelářské židle všemožných tvarů, materiálů a možností polohování. Vyberete zde i pro velmi náročné jedince. Pojďme se tedy blíže podívat na varianty, které se mohou hodit právě pro vás.

DXRacer
Mezi herními nadšenci je toto velmi známá značka počítačových židlí. Tyto židle oplývají nejen jedinečným vzhledem, ale také ergonomickými a pohodlnými tvary. Nastavit se dají různými způsoby, a tím pádem poskytnou komfort bez ohledu na pozici. Vysoká opěradla řeší podporu krku, který se při častém sezení potýká se zdravotními komplikacemi. Počítačové židle DXRacer jsou skvělou, bezpečnou a stabilní volbou.

zidle DXRacer

Pokud si váš teenager potrpí na design, ideální možností je řada Renault. Tyto propracované židle se vyznačují zajímavým čalouněním a skvělým ergonomickým tvarem. Pro milovníky kybernetického závodění je to zkrátka ideální dárek.

SYN Gala
Zajímavou a praktickou variantou je také model syn Gala, který má čalounění ze studené pěny, a tak se postará o pohodlí páteře. Nastavitelná je jak výška a opěrka, tak područky. Designově už je o něco jednodušší než předešlé možnosti, ale někdo si na závodnické židle úplně nepotrpí, a pak se SYN Gala stává jasnou volbou.

zidle SYN Gala

Židle Ergohuman
Pokud dáváte přednost prodyšnějším materiálům, ale snažíte se zůstat u ergonomicky tvarovaných a nápaditých židlí, pak je tady exkluzivní kancelářská židle Ergohuman, která svým tvarem kopíruje lidské tělo. Nastavitelná je hloubka sedáku, úhel a výška područek, bederní opěrka, opěrka hlavy, a dokonce můžete nastavit i sílu protiváhy. Tato židle zkrátka dostává svému názvu.

Kancelarska zidle Ergohuman

Jestli si stále nejste jisti, kterou židli by váš počítačový maniak potřeboval, zkuste nenápadně nakouknout do jeho pokoje, jestli je spíše závodník, polo ležící lenoch nebo zkroucený jogín. Novou židlí uděláte radost každému z nich a s vánočním dárkem máte vystaráno.
Navštivte také ...
Fotogalerie
Doporučujeme
Nejčtenější
Diskuze