Úvod

Hit letošních Vánoc: robotický mop

Konec vytírání v Čechách! Robotický mop postrachem všech hadrů a mopů!


Znáte někoho, kdo má rád vytírání? Že ne? My ano! Robotický mop iRobot Brava 380 vytírání vyloženě miluje a je v tom také nejlepší. Není divu, že se stal hitem letošních Vánoc. Až Vám ho blíže představíme, určitě si ho budete chtít pořídit domů. Anebo si o něj napíšete Ježíškovi.



Vytírat už nemusíte

Nádobí za nás myje myčka, prádlo pere pračka a luxování ochotně převezme robotický vysavač. Díky spotřební elektronice nejsou domácí práce tak namáhavé, jako tomu bylo za našich babiček a prababiček. Pokud nemáte spolehlivou paní na úklid, jistě si říkáte: „Jen kdybychom ještě nemuseli vytírat!“ Pokud nechcete, nemusíte … robotický mop je tady! Nejspíš právě proto, že vytírání patří mezi nejméně populární domácí práce, stal se tento praktický pomocník hitem letošních Vánoc.

iRobot Brava

Robot, kterého si zamilujete

Jmenuje se iRobot … iRobot Brava 380. A je to profík stejně jako James Bond. Svou práci odvádí vždy spolehlivě a neobyčejně tiše. Tento unikátní robot řízený technologií NASA vybavený dvěma utěrkami z mikrovlákna si bravurně poradí se všemi typy tvrdých podlah. Stačí ho jen zapnout a už jede, aby odstranil i nečistoty, se kterými si vysavače často neví tak úplně rady. Drobný prach, lidské vlasy a zvířecí chlupy, vše mizí jako mávnutím kouzelného proutku. A protože je štíhlý, bez problémů zajede i pod nábytek. Systém PRO-ČLEN zajišťuje, aby utěrka byla stále vlhká a to díky zabudovanému zásobníku na čistící roztok ve fixační podložce. Co dále oceníte, to je možnost prát utěrky v pračce. Praktické, že?

elektronicky mop

Nejprodávanější robot na trhu
Není divu, že se tento výjimečný robot během pouhých několika měsíců stal celosvětově nejprodávanějším robotem na trhu. Velké oblibě se těší především v sousedním Německu, kde si, jak známo, na vzorný pořádek potrpí a také ve Francii. Nyní konečně přichází také do českých domácností, aby nám pomohl s úklidem. Tak proč toho nevyužít a nezbavit se další domácí práce.

iRobot Brava 380

Konec vytírání u Vás doma
Dva čisticí režimy, zametání a mopování, Vám efektivně pomohou s předvánočním úklidem. Nebo pokud Vám iRobota přinese Ježíšek, tak s povánočním, posilvestrovckým ... a pak po celý rok. Zbavte se vytírání jednou provždy i Vy! Na světě je přeci spousta mnohem příjemnějších činností, kterým se můžete věnovat, zatímco profík pracuje za Vás.

Více o robotickém mopu najdete na www.roboticky-vysavac.cz/roboticke-mopy
logo robotickyvysavac.cz
Navštivte také ...
Fotogalerie
Doporučujeme
Nejčtenější
Diskuze