Úvod

Chytré sedací soupravy aneb pohodlí nade vše

Stavíte dům? Kupujete nový byt? Nebo už vybíráte nábytek a právě přemýšlíte nad novou sedací soupravou do obývacího pokoje? Nevíte jak si vybrat, hledáte inspiraci? Máme pro vás tip – chytré sedací soupravy s mnoha funkcemi, které uspokojí i toho nejnáročnějšího zákazníka.


Výběr sedačky neuspěchejte
Každý jsme jiný, ale všichni rádi oceníme komfort a pohodlí. A kde ho více očekávat, než ve vlastním bytě? Sedací souprava bývá základem obývacího pokoje, poskytuje pohodlí celé rodině, trávíme na ní volný čas, relaxujeme… Proto není dobré výběr sedačky uspěchat, naopak, samotnou koupi je dobré promyslet, sedačku si pečlivě vybrat a také vyzkoušet. Velmi oblíbené, praktické a pohodlné jsou sedačky rohové, modulové, variabilní, jinak řečeno chytré sedačky. Právě takové nabízí společnost Nejlepší nábytek, a to ve velmi širokém výběru. Osobně si je lze prohlédnout kousek za Prahou, v kamenné prodejně v Lounech, kde vždy rádi odborně poradí s výběrem, ale celá nabídka sortimentu je přehledně také na webu. Nejlepší nábytek svým zákazníkům umí nejen poradit, ale poskytuje bezplatně i dopravu, nastěhování a instalaci sedací soupravy, zároveň zajistí i odvoz obalového materiálu.

Chytré sedačky a jejich funkce
Typickým zástupcem je model Avellino, což je prostorná modulová sedací souprava (rohová nebo i ve tvaru U).

sedacka Avellino

Příjemně překvapí funkcí individuálního nastavení hloubky sezení v každé části, odnímacími opěrnými díly, či opěrkou hlavy pro komfortní posezení vyšších jedinců. Chcete-li si dopřát ještě větší luxus, lze si objednat i polohovací područky, úložný prostor a rozkládací systém sedačky.

Precizním zpracováním, velmi kvalitním výběrem materiálů a širokou nabídkou prvků a funkcí se pyšní i Santa Monica (úvodní foto), sedací souprava pro náročné zákazníky. Navíc je zde i možnost kombinace rozdílných potahových látek u korpusu a sedací části.

Rohová sedací souprava ve tvaru U, je i Valetta. Krásná i dominantní, praktická a vybízející k pohodlnému posezení i příjemnému polehávání.

rohova sedacka Valetta

Tato variabilní, modulová sedačka je doplněna chytrými funkcemi jako ty předchozí, má však další plus a to, že lze jednotlivé díly objednat i jako samostatné moduly.

At´ se již rozhodnete pro kterýkoliv model, vybírejte jej s ohledem na vzhled, praktičnost, funkčnost, kvalitu materiálů a zpracování, ale i servis a služby dodavatele. A nezapomeňte: důležité je pohodlí, to ocení vždy každý!
Navštivte také ...
Fotogalerie
Doporučujeme
Nejčtenější
Diskuze