Úvod

Začíná sezóna venkovního osvětlení

Jaro nám klepe na dveře a s ním každoročně přichází i příjemná relaxace venku na zahradách či předzahrádkách. Výrobci osvětlení si pro nás letošní rok připravili novinky v podobě venkovního osvětlení.


Na své si přijdou jak zastánci moderních svítidel s LED zdroji, tak i vyznavači klasických světel. Velký výběr venkovního osvětlení nabízí rájsvítidel.cz. Členitost osvětlení je nejen v barevném provedení, ale i ve struktuře materiálů. Velmi populární jsou venkovní sloupky, závěsné venkovní osvětlení, lampy a nástěnné venkovní osvětlení. Stále oblíbenější je také venkovní osvětlení s čidlem. Jeho využití najdete před garáží, v chodbách, sklepích, podchodech a průchodech. Na automatické rozsvěcení si brzy zvyknete.



Úsporná svítidla Vám ušetří spoustu peněz, úspora těchto světel je až 80%. Stále populárnější jsou LED svítidla, která našla své uplatnění ve všech typech osvětlení domova, jak venku, tak uvnitř. Hitem této sezony bude úsporné osvětlení ve všech podobách, jejich použití oceníte v obytných místnostech, kde najdou své uplatnění nejčastěji používané lustry a závěsné osvětlení. Ikonou v osvětlení jsou nestandartní tvary, které dotváří atmosféru a originálitu domu či kanceláře. Výběr použitých materiálů je vskutku široký, avšak výběru dominují nejčastěji ušlechtilé kovy, dřevo, sklo nebo plast.



Výrobci osvětlení jak Massive tak Eglo mysleli na stále narůstající popularitu takzvaných „rodinek“. Jde o osvětlení ze stejné série. V interiéru působí celistvě a promyšleně použití svítidel stejné série v závěsném osvětlení, lampičky, nástěnném osvětlení apod.

Tyto série světel najdete jak v kategorii venkovního osvětlení tak ve svítidlech pro interiér v e-shopu rájsvítidel.cz.

Navštivte také ...
Fotogalerie
Doporučujeme
Nejčtenější
Diskuze