Úvod

Dům na zemních vrutech? Skvělá volba pro každého!

Zemní vruty přinášejí velice efektivní a šetrné řešení základů stavby. Hlavní výhodou ve srovnání s klasickým betonováním je rychlost výstavby a výrazně příznivější cena. Při tomto způsobu výstavby totiž není třeba provádět žádné bagrování základů, ani skrývku ornice. Stavění na zemních vrutech se proto zařadilo mezi trendy současné architektury inspirující čím dál více stavebníků. Mezi nimi také společnost EUROPANEL, která uvádí na trh novou řadu domů na zemních vrutech.


Nové domy nano a lupo
Právě rychlost výstavby, garantovaná kvalita a zajímavá cena jsou hlavními atributy nové řady domů, kterou pod značkou EUROPANEL domy uvádí na trh firma EUROPANEL s.r.o. Dvoupodlažní domy nano, nano XL, lupo a lupo XL jsou moderně řešené stavby určené pro městské a příměstské lokality s velkým počtem možných dispozičních řešení prvního i druhého nadzemního podlaží. Jedná se o dvoupodlažní domy téměř čtvercového půdorysu. Dům nano se pyšní plochou střechou a lupo střechou sedlovou s mírným sklonem. Oba domy poskytnou pohodlné bydlení mladé rodině, rodině s velkými dětmi, stejně jako seniorům.

Pohled dovnitř

drevene schodiste
Při vstupu do domu Vás na první pohled upoutá masivní dřevěné architektonicky velmi zdařilé schodiště vedoucí do druhého nadzemního podlaží.

kuchynsky kout
V přízemí se kromě technického jádra a vstupní chodby nachází obytný prostor s kuchyňským koutem.

koupelna
Ve druhém nadzemním podlaží je umístěna koupelna, kterou si můžete vybrat z několika variant.

pokoje v nadzemnim podlazi
Podobně je to i s dispozicí druhého nadzemního podlaží, která zahrnuje možnosti jednoho velkého prostoru, nebo varianty se dvěma či třemi pokoji.

Domy lze navíc doplnit celou řadou prvků, například další přistavěnou místností, tepelným čerpadlem, ventilací s rekuperací tepla, modřínovou terasou a mnoha dalšími.

Jak se staví na zemních vrutech

stavba domu na zemnich vrutech
Velice zajímavý je způsob výstavby domu. Specifikem a velkou výhodou těchto staveb je založení na zemní vruty. Při výstavbě se neprovádí bagrování základů ani skrývka ornice a pozemek či zahrada zůstanou nepoškozeny. Na zemní vruty se umístí modřínové lepené hranoly a na ně se umístí prefabrikované technické jádro s WC, ohřívačem vody, umyvadlem a připravenými instalacemi. Následně se kolem jádra postaví dům.

dum na zemnich vrutech
Domy již v základním provedení jsou energeticky velmi úsporné.

Prohlédněte si vzorový dům!

dum Lupo na zemnich vrutech
Neméně zajímavá je cena domů. Základní a nejlevnější varianta dům „nano“ je i s 15% DPH za neuvěřitelných 1.333.000,- Kč a jeho bráška se sedlovou střechou „lupo“ za 1.444.000,- Kč. Také byste se rádi o nových domech dozvěděli více? Není nic snazšího, než nalistovat stránky www.europanel.cz/nanolupo!
Anebo proč se rovnou nezajet podívat do Liberce na vzorový dům? Na prohlídku vzorového domu lupo XL s přístavkem se můžete objednat zde.
Pracovníci firmy EUROPANEL s.r.o. se těší na Vaši návštěvu!
Navštivte také ...
Fotogalerie
Doporučujeme
Nejčtenější
Diskuze