Úvod

Rolovací garážová vrata šetří prostor

Vybíráte garážová vrata? Vyberte si taková, která prostor Vaší garáže bezpečně uzavřou, dodají domu elegantní vzhled a hlavně dokážou ušetřit místo. Rolovací garážová vrata Minirol všechny tyto nároky splňují a navíc je pořídíte za velice příznivou cenu.


Dokonalá úspora místa
Garážová vrata představují jeden ze vstupů do domu a také pomáhají dotvářet jeho vnější tvář. Proto by měla být bezpečná a pohledově příjemná. Co však v praxi oceníme, to je úspora místa. Rolovací garážová vrata Minirol dokážou maximálně ušetřit prostor uvnitř garáže, neboť se rolují pomocí horních lišt do horního hliníkového profilu. Skládají se z hliníkových lamel s výplní z polyuretanové pěny, které tvoří pancíř navíjený do boxu. Lze je nainstalovat za stavební otvor, do stavebního otvoru, anebo před něj.


Rafinované bezpečnostní prvky
Rolovací garážová vrata Minirol představují velmi bezpečné řešení, které lze dovést k dokonalosti instalací bezpečnostních prvků, jako je například optoelektronická lišta, jež se v případě najetí na překážku ihned zastaví, čímž předejde zničení vrat nebo újmě na zdraví. Tento bezpečnostní prvek oceníte především v případě, že máte malé děti nebo domácí mazlíčky.


Snadná instalace a údržba
Mezi další přednosti rolovacích garážových vrat patří jednoduchá instalace a s tím související snadný přístup pro případný servis. Mimochodem, když už je řeč o servisu, rolovací garážová vrata jsou velmi snadno opravitelná. Pokud totiž dojde k poškození lamely, na rozdíl od jiných typů vrat není nutná kompletní oprava či dokonce výměna, ale stačí vyměnit jen lamelu.


Pohodlné dálkové ovládání

Dálkové ovládání je synonymem dokonalého komfortu. Přece jen, vystupování z auta za silného deště, abychom si otevřeli garážová vrata, není slučitelné se současným standardem moderního bydlení. K ještě vyššímu komfortu vrat přispívá instalace různých senzorů. Velice praktické je rovněž prosvětlení vrat prosvětlovacími lamelami, anebo použití provzdušňovacích lamel, které zajistí odvětrávání prostoru garáže.


Estetické řešení pro Váš dům
Jak jsme již zmínili v úvodu, garážová vrata rovněž patří mezi nepřehlédnutelné součásti domu, a proto v případě volby garážových vrat Minirol oceníte možnost výběru ze široké palety barevných odstínů. Velké oblibě se rovněž těší vrata, která svým povrchem imitují dřevo.

Kde se dozvíte více
Více technických detailů o rolovacích garážových vratech Minirol se dozvíte na stránkách specialisty na rolovací systémy v oblasti výplní stavebních otvorů www.minirol.cz. Společnost Minirol tedy nemá letité zkušenosti pouze v oblasti garážových vrat, ale i moderní stínící techniky. Tak proč nesladit design garážových vrat třeba s předokenními roletami?

Prodejní a servisní síť najdete zde.

Navštivte také ...
Fotogalerie
Doporučujeme
Nejčtenější
Diskuze