Úvod

Toužíte po nábytku z masivu?

Stalo se vám někdy, že jste bydleli v luxusním hotelovém pokoji s nábytkem tak krásným, že se vám jej ani nechtělo opustit? Toužíte po tom, mít takový nábytek také doma? Víte, že Vás nábytek z masivu nemusí vyjít draho?



Stylový masivní nábytek
Sob nábytek 
vám představuje svou pestrou nabídku nábytku dovezeného přímo od předních světových výrobců z nejrůznějších koutů světa. Najdete zde krásné kousky nábytku z dalekého Mexika, Portugalska, Brazílie, Indonésie, dokonce i Vietnamu a Indie, ale také z mnoha dalších států. Tento nábytek se těší velké oblibě. Dokladem toho je fakt, že jej najdete ve významných evropských hotelích a světových rekreačních střediscích. Nabídka stylů nábytku je velmi rozmanitá.



Nábytkové menu
Na našem nábytkovém menu najdete bohatou směs nejrůznějších stylů. Jmenujme alespoň oblíbený asijský styl
Feng Shui, vyrobený z masivní borovice s ručně opracovanými starožitnými efekty, přes jihoamerický styl Bogota, až po kombinovaný ratanový nábytek v klasickém stylu, vyrobený z borového dřeva, rovněž s ručně opracovanými starožitnými efekty. 

Pokud vám vyhovuje spíše konzervativní styl, pak vás bude jistě zajímat nábytek z řady
Elegance. Jedná se o velmi pěkný, klasický nábytek, vyrobený z borového dřeva.

Tím však naše menu ani zdaleka nekončí.



Výlet do Mexika
Když už mluvíme o truhlách, měli bychom také zmínit mexický styl. Styl
El Paso vás uchvátí svými hlubokými medovými skříňkami, truhlami a komodami. Najdete zde také židle, lavice, konferenční stolky, postele a dokonce i bary.

Hacienda vás zase nadchne stylovým koupelnovým nábytkem, vyrobeným z borovice, drobnými kusy nábytku jako jsou police, stojany, věšáky, nebo botníky, konzole a stojany na cédéčka. A nezapomeňte se podívat na zrcadla.



Novinky
Jako novinku vám můžeme nabídnout také
malovaný nábytek a exotický nábytek v egyptském a samurajském stylu.
V místnosti s malovaným nábytkem se díky krásně zdobeným truhlám a skříním, vyrobeným z dřeva akácie, mahagonu a sezamu, budete cítit jako byste se pomocí stroje času přemístili do staré venkovské usedlosti nebo chalupy vzdálené od 21. století více než sto let. 

Nevšední egyptský nábytek svou decentností mahagonu, jako stvořený k zařízení pracovny univerzitního profesora historie, jistě ohromí každou vaši návštěvu. Knihovny, skříně, truhly, vše jako by v sobě ukrývalo tajemství dávných věků.

Ze dřeva akácie, mahagonu a mosazi na vás čekají zajímavé truhly a skříně, opět s ručně opracovanými starožitnými efekty. Neskrývá se v některé z truhel samurajský meč?



Pro vaši pracovnu i ložnici
Sob Nábytek nabízí kusy nábytku vhodné k zařízení obývacího pokoje či reprezentativní pracovny, jako jsou knihovny, pracovní stoly a televizní stolky, ale i nábytek vhodný do ložnice, tedy postele, skříně nebo truhly. A nezapomněli jsme ani na koupelnu. Preferujete koupelnu ve stylu Bombay, nebo se vám spíše líbí švédský styl? V obou případech můžeme sloužit. 

Dobře vám posloužíme také v případě, že si nezařizujete svůj domov, ale třeba hotel, horskou chatu či restauraci.

A objednání je navíc velmi snadné. Můžete pohodlně nakupovat po internetu. Stačí jen nalistovat naši webovou stránku
www.sobnabytek.cz. Pokud však dáváte přednost klasickému způsobu nakupování a nekoupíte nábytek, který jste na vlastní oči neviděli, udělejte si výlet do naší prodejny v Ústí nad Labem. Zjistíte, že náš nábytek je ve skutečnosti ještě mnohem krásnější než na fotografii. Těšíme se na Vaši návštěvu!

Sob Nábytek


Kam dál?

Navštivte také ...
Fotogalerie
Doporučujeme
Nejčtenější
Diskuze