Úvod

Co voní v ložnici nejkrásněji? Přece vanilka!

Chcete každý večer sladce usínat a ráno se příjemně probouzet? Najít rovnováhu mezi relaxací a vášní? Provoňte svou ložnici sladkou vanilkou z Madagaskaru! Právě vanilka ve spojení s černým jantarem z Persie tvoří základ speciální edice vůní do ložnice SENSE.


Na vůni záleží
V souvislosti se zdravým spánkem nikdy nezapomeneme zmínit význam kvalitní postele, matrace a roštu, povlečení či polštáře. Na jednu důležitou věc se však zapomíná, a to je vůně. Víte, že historie vůní sahá až do období 25 000 před naším letopočtem, kdy se při pálení obětních ohňů k dosažení odlišných odérů používaly různé druhy dřeva? Že první doložitelné zmínky o používání vůní jako parfému najdeme ve starém Egyptě 5160 př. n. l.? A že první skutečný parfém měla ve své komnatě královna Elizabeth II.? Tak bychom mohli pokračovat, až bychom se zastavili na posledním významném mezníku v historii vůní, kterým je rok 2014, kdy vznikl zcela unikátní produkt – první vůně vyvinutá speciálně do ložnice SENSE.

specialni vune do loznice SENSE

Vůně specielně do ložnice

Jedinečnou vůni určenou přímo do ložnice vynalezl sám ředitel izraelské firmy Hollandia, Avi Barssessat, který na jejím vývoji 2 roky pracoval společně s odborníkem jedné z nejlepších parfémových firem na světě. Po mnoho měsíců odborníci testovali stovky vůní a jejich kombinací, než byla vybrána ta pravá, kterou pojmenovali SENSE. Tedy přesněji vůně spojující 40 přírodních vůní, kterým dominuje sladká vanilka z Madagaskaru a tmavý jantar z Persie. Právě tato smyslná kombinace dokáže navodit příjemné usínání i probouzení, a zároveň také podnítit partnerskou vášeň. Jinými slovy prospět všem činnostem, které do ložnice patří. To ale neznamená, že byste jí nemohli provonět celý svůj byt. Příjemná vůně může potěšit naše smysly i mimo ložnici.

velky difuzer SENSE

Vyberte si tu svou
Podmanivou vůni do ložnice si můžete dopřát v několika variantách. První možnost představuje aromatický difuzér - v tomto případě máte na výběr z několika velikostí: Klasické balení obsahující 200 ml voňavého obsahu Vám vydrží po dobu jednoho až dvou měsíců, větší balení o objemu 500 ml máte na 3 až 5 měsíců. Pokud si chcete užívat potěšení z dlouhotrvající vůně, doporučujeme velký difuzér, který vydrží až 1,5 roku. Tato varianta v podobě stylové lahve s 3 litry ložnicového parfému je zároveň velmi elegantním bytovým doplňkem. S vanilkou na cestách Že byste rádi měli ložnicovou vůni nejen doma, ale i na cestách? V tom případě doporučujeme zvolit pokojový sprej, který můžete nastříkat i na bytové textilie, nebo polštářový sprej, který si nastříkáte před usnutím pěkně na polštář.

aromaticky polstarovy sprej SENSE

Náš tip: Polštářový sprej je praktickým dárkem pro všechny, kteří hodně cestují, potřebují překonat pásmovou nemoc (dočasná nespavost způsobená změnou pásem), nebo je trápí chronické problémy s nespavostí.


Chtěli byste na vlastní nos pocítit, jak vůně SENSE do ložnice voní? Navštivte kteroukoliv ze 14 prodejen ProSpánek a přivoňte si. Během několika vteřin určitě podlehnete jejímu kouzlu.

SENSE logo                         
Navštivte také ...
Fotogalerie
Doporučujeme
Nejčtenější
Diskuze