Úvod

Čeká vás narozeninová oslava?

S řešením prostoru i tepla vám pomůže párty stan a další vybavení.


Blíží se vaše narozeniny, nebo rodinná oslava při jiné příležitosti, a vy řešíte potíž s nedostatkem prostoru uvnitř? Anebo chcete udělat jedinečnou párty s přáteli, spojit ji s venkovními aktivitami a to vše i přesto, že je podzim? Výborným řešením je pořízení párty stanu, kde se vás vejde spousta. Nemusíte se bát ani podzimního chladného počasí. Plynové zářiče, které jsou na našem trhu k dostání, vám zajistí pohodlí spojené s teplem a útulnou atmosférou. Stačí si jen vybrat správné typy a těšit se na vámi zvolený termín události.

Párty stan pro mnohé využití

Jistě už jste párty stany viděli, možná jste je i osobně vyzkoušeli u někoho z rodiny nebo přátel. Využití nachází téměř celoročně, v létě vás ochrání před horkým sluncem, umí vytvořit závětří a na podzim nabídnou možnost trávení času venku, i když už je chladno.

Dobrým příkladem je kupříkladu párty stan Economy o rozměru 4 x 8 m. Jeho plocha je 32 m2, je vyroben z pevného PVC, konstrukce je stabilní, kovová, z plněpozinkovaných trubek. Stan je stabilní, má jednotlivě odnímatelná okna a tak umožňuje pobyt a zábavu pro mnoho účastníků oslavy.
tepelne plynove zarice

V nabídce e-shopu Hawaj.cz jsou ale i párty stany menší či větší, záleží na vašich požadavcích. Aby vám nebylo chladno, vytápění vyřeší plynové zářiče. Používají se i na zahrádkách restaurací, verandách, přitápět se jimi dá i v zimních zahradách. Kupříkladu tepelný plynový zářič Ratan nabízí regulovatelný výkon 5 – 8,3 kW, hořák Eko Plus, PIEZO zapalování, to vše v provedení nerez v kombinaci s polyratanem. Manipulace je snadná a obsluhu zvládne i nezkušený majitel.

Nakupujte vše na jednom místě
Párty stany i plynové zářiče nyní nabízí e-shop Hawaj.cz s velmi vysokými slevami, nákup se vám skutečně vyplatí. Pořídit si zároveň můžete i výčepní zařízení, které využijete nejen na podzimní oslavě, ale především během celého teplého jara a léta.

vycepni sestava

Navštivte Hawaj.cz a vyberte si vybavení, které udělá vaši párty jedinečnou, příjemnou a pro zúčastněné nezapomenutelnou.
Navštivte také ...
Fotogalerie
Doporučujeme
Nejčtenější
Diskuze