Úvod

Útulné povlečení z bavlny do útulného pokojíčku

Chystáte se vybavit dětský pokojíček a chcete, aby byl co nejútulnější? Výrazným prvkem v nově zařízeném pokoji se může stát ložní povlečení! A vaše ratolesti vám určitě rádi pomohou s jeho výběrem!


Něco pro kluky!
Chlapečkům zcela jistě udělá největší radost povlečení s motivem traktorů, kamionů nebo vláčků. Typickou barvou klučičího povlečení je modrá, ale ta se nemusí hodit do každého pokoje. Pokud se k nábytku a výmalbě modrá nehodí, poohlédněte se třeba po neutrální šedé. Šedá se hodí téměř ke všemu a skvěle se dá kombinovat s jinými výraznými barvami, které nenápadně doplní. Třeba šedé dětské povlečení s červenými mašinkami – s tím rozhodně nuda nebude!

detske povleceni micinky

... a pro holky?

U povlečení pro holčičky zcela jasně vítězí fialková a růžová barva ve spojení s hravými, ale svým způsobem něžnými motivy – kytičky, srdíčka, puntíčky a v neposlední řadě i víly nebo roztomilá zvířátka, nejlépe kočičky! Když narazíte na povlečení, které některé z takových motivů kombinuje, je to sázka na jistotu! Podívejte se třeba na krásně zařízený dětský pokojíček od paní Alice, mámy dvou holčiček, která několik let vede blog Mámou stylově.

detske povleceni afrika

Krásné povlečení i pro nejmenší

Krásné povlečení můžete pořídit nejen do dětského pokojíčku, ale také do dětské postýlky těch nejmenších, kterou třeba máte ještě u sebe v ložnici. V takovém případě je praktické vybírat z barev, které zapadnou do okolního interiéru – třeba béžové, světle šedé nebo meruňkové tóny. Nemusíte se bát, že budou fádní, protože v kombinaci s roztomilými zvířátky bude povlečení pro vašeho broučka hravé a krásně tak rozzáří „dětský koutek“ vaší ložnice!

Jak vypadá dětský pokojíček u vás doma?
Navštivte také ...
Fotogalerie
Doporučujeme
Nejčtenější
Diskuze