Úvod

INDIVIDUALITA je k nezaplacení – hülsta

Chceme být výjimeční, chceme být jedineční, chceme se lišit a být individuální!


Dnešní doba k tomu přímo vybízí. Buďte jiní, odlište se, buďte individuální a hlavně sami sebou. Každý přece máme jiné potřeby, jiné nároky a jiné požadavky. Platí to ve všech oblastech našeho běžného života, byť nám mnoho nadnárodních společností diktuje celosvětovou uniformitu.

obyvaci pokoj s velkou knihovnou

Nejinak je tomu i v oblasti vybavování interiéru, což je místo, kde by měl být opravdu každý sám sebou a přizpůsobit si svůj životní prostor konkrétním představám, potřebám a požadavkům. Naštěstí dnes již nemusíte vybírat v obchodních domech jednu ze čtyř typových stěn do obývacího pokoje a čekat, jestli stejnou zakoupí i soused vlevo nebo vpravo. Dopřejte si proto přesně to, co Vám vyhovuje.

moderni svetly obvyaci pokoj

Německá společnost hülsta, která příští rok oslaví již 80. výročí svého založení. Filozofii individuality a jedinečnosti ctí a rozvíjí po celou dobu svého působení na světových trzích. Všechny naše programové řady pro obývací pokoje, a nejen pro ně, jsou produkovány jako velké stavebnice s nekonečnými možnostmi uspořádání a sestavení jednotlivých modulů a prvků, takže každý námi vytvořený interiér je ve výsledku jedinečný originál, který jinde nenajdete. Veškerý nábytek je vyráběn až na základě konkrétní objednávky, ať už se jedná pouze o konferenční stolek nebo o zařízení celé místnosti. Díky tomu jsou vždy na celou zakázku vybírány přírodní dýhy stejné barevnosti a kresby, aby interiér působil celistvě a sladěně. Ať už vybíráte z designových novinek, nebo se vydáte raději konzervativnější cestou s trvalou hodnotou, vše je vždy dokonale přizpůsobeno Vašim představám a požadavkům. A pokud náhodou nenajdete rozměrově přesně vyhovující prvek, nezoufejte, cokoli vám bez příplatku rádi upravíme na míru. Všechny modelové řady hülsta jsou v podstatě jen designérským vyjádřením tvaru a vhodných materiálů, zbytek už je jen na Vás a Vašich přáních.

bila obyvaci stena

Předpokládejme, že zrovna toužíte po novém zařízení obývacího pokoje, srdci Vašeho domova. Vaše představy jsou už téměř konkrétní, něco už jste si třeba zkusili i nakreslit a teď přichází na řadu to nejtěžší -najít vhodného dodavatele, který by Vaše sny zhmotnil a nabídl Vám přesně to pravé. Několik večerů listujete na stránkách časopisů o bydlení, procházíte mnoho webových stránek a stále nenacházíte to pravé. Po čase začínáte dělat zbytečné kompromisy, které se Vám po velmi krátkém čase nemusí vyplatit.

Zkuste to tedy vzít z druhé strany – přijďte k nám a řekněte si sami, po čem přesně toužíte. Jsme připraveni Vám vyjít maximálně vstříc a nechat „Vaše sny, stát se realitou“. Nejsme kouzelníci, ale nabízíme značkový a propracovaný produkt, který disponuje téměř neomezenými možnostmi.

minimalisticky obyvaci pokoj

A jak na to? Je to velmi jednoduché! Prodívejte se na www.homestyle.cz a najděte si programovou řadu, která nejvíce odpovídá Vašim představám. Pak už stačí jen domluvit si u nás schůzku, přinést sebou půdorys nebo jednoduchý plánek prostoru, který hodláte zařizovat, a zbytek už zvládneme společně. U šálku dobré kávy s Vámi budeme v 3D realitě plánovat Vaše sny, dokud se nezhmotní a samozřejmě Vám i rádi poradíme a předáme naše dlouholeté zkušenosti.

Za značku hülsta a společnost HOME STYLE s.r.o. Jan Vlastník, majitel
Navštivte také ...
Fotogalerie
Doporučujeme
Nejčtenější
Diskuze