Úvod

Dům a zahrada patří k sobě!

Záleží Vám na tom, aby to Vašemu bydlení slušelo nejen zevnitř, ale také zvenčí? Základním pravidlem je, že dům a zahrada patří k sobě! Nechte se okouzlit krásou venkovní dlažby SEMMELROCK a spojte obě části v jeden přirozený celek.


Celek je více nežli suma částí

Výrok německého filosofa Wolfganga Köhlera, že celek je více nežli suma částí, platí také pro oblast stavebnictví a bydlení. Nejkrásnějšími domy jsou ty, které jejich architekti citlivě, promyšleně zakomponovali do zahrady - propojili s chodníčky, garážovými stáními a dalšími prvky zahradní i užitné architektury, aby mohl vzniknout harmonicky působící celek. Pokud máte to štěstí, že můžete dotvořit (nebo v rámci rekonstrukce přetvořit) své bydlení dle vlastních představ, možná právě nyní přemýšlíte, jakým materiálem doladíte jeho exteriérovou část. Řešení, které dokáže elegantně spojit dům se zahradou, a zároveň vzájemně provázat jednotlivé části zahrady, nabízí venkovní dlažba SEMMELROCK.

dlazba a palisada mini

Podzimní akce: Sleva až 35%

Venkovní dlažba SEMMELROCK patří mezi vyhledávané stavební materiály nejen pro svou vysokou odolnost, mrazuvzdornost a nekomplikovanou pokládku, ale především pro svůj nezaměnitelný přírodní vzhled, který může mít několik krásných podob. Nyní navíc všechny stavebníky mile potěší podzimní akce umožňující získat slevu až 35%. Tato sleva je platná v období od 1. 9. do 17. 10. 2014 a vztahuje se na pět typů dlažeb, u kterých si můžete vybrat z různých odstínů a na doplňky ve formě mini palisád ve dvou barevných provedeních.

dlazba Country bilocervenocerna

Inspirace pro Vaše bydlení

A jak vypadá podzimní paleta dlažby SEMMELROCK? Mezi nejoblíbenější z variant bezpochyby patří dlažba Citytop Elegant kombi, a to svými odstíny připomínajícími oblíbené nápoje: bílo-vínovým a kakaovo-pískovým. Často žádanou je také reliéfní dlažba Suprema Kombi, která na první pohled zaujme svým přirozeným tvarem a stínovanými barvami. V nabídce najdete šedočernou a nově také bílohnědočernou variantu. Vydařenou novinkou v podobě triomix podzim se může rovněž pochlubit dlažba Domino kombi.
Příznivce jednoduchého přírodního designu budou více zajímat odstíny dlažby Country kombi: bíločervenočerný a žlutočervený, nebo dlažba Rhodos Elegant kombi ve velice zdařilé šedočerné a červenočerné variantě.

dlazba Rhodos sedocerna

Vyberte si tu svou, návrh je zdarma

Využijte výhodné podzimní akce a vyberte si dlažbu, která Vám pomůže přirozeně dotvořit Vaše bydlení, grafický návrh zdarma v programu CAD si můžete objednat prostřednictvím stránek www.semmelrock.cz nebo e-mailem na adrese navrhy@semmelrock.com.
Navštivte také ...
Fotogalerie
Doporučujeme
Nejčtenější
Diskuze