Úvod

Dřevěné domy zažívají svou renesanci

Dřevěné domy představují osvědčené řešení s velmi dlouhou historií. Po období, kdy byly dřevostavby nuceny ustoupit zděným domům, zaznamenávají svůj velký návrat. Za ten vděčí především svým vynikajícím užitným vlastnostem.


Dřevostavby a jejich přednosti
Moderní montované dřevostavby
mají ve srovnání s klasickými zděnými domy celou řadu výhod. Mezi jejich hlavní přednosti patří nižší pořizovací náklady, rychlost výstavby, pohodlný způsob dodávky a účinnost tepelné izolace. A nesmíme zapomenout ani na estetický a ekologický rozměr. Díky nižší ceně montovaných dřevěných domů si může dovolit bydlení ve vlastním domě čím dál širší spektrum lidí. Pokud jde o rychlost výstavby, montované domy své zděné bratříčky výrazně předčí. To je dáno tím, že v případě dřevostavby si kupujete již hotový dům, jehož jednotlivé stavební prvky se smontují, a položí na základovou desku. Nehledě na to, že výstavba není limitována klimatickými podmínkami, lze ji provádět celoročně. Způsob dodávky je velmi pohodlný, na pozemek Vám dodají hotovou stavebnici, takže i když nezvolíte variantu domu na klíč, nemáte starosti se sháněním materiálu. Další výhodou jsou vynikající tepelně izolační vlastnosti, což při rostoucím trendu energií rozhodně není zanedbatelný faktor. 

              

Spolehlivý výrobce a dodavatel
Že už jste se pro dřevostavbu dávno rozhodli? Pak nezbývá, než najít dodavatele, který Vám dům postaví, nebo přesněji dodá a smontuje. Mezi spolehlivé výrobce a dodavatele individuálních montovaných dřevěných domů, stejně jako bytových domů a dalších objektů, patří Vario Vila s.r.o. (člen Asociace dodavatelů montovaných domů) působící nejen po celém území České republiky, ale také v zahraničí. Dřevěné montované domy Vario Vila se vedle obecných výhod dřevostaveb pyšní velmi přitažlivým vzhledem. Za zmínku dále stojí rychlost výstavby, která se pohybuje od 5 do 12 týdnů, garance na konstrukci stavby 50 let a téměř bezúdržbový stav na příštích 20 let. 

      

Vyberte si svůj dřevěný dům
Vybrat si můžete z několika zajímavých typových projektů. Pro inspiraci doporučujeme nalistovat přehled dřevostaveb na www.variovila.cz, kde najdete dřevostavby s pořizovací cenou hluboce pod dvěma miliony korun. Společnost Vario Vila samozřejmě nabízí také možnost realizace individuálních projektů. Pokud Vás zajímá, jak probíhá proces suché výstavby, můžete si na obrázcích prohlédnout také postup stavby. Máte další dotazy? Profesionálové na stavbu montovaných dřevěných domů Vám na ně rádi odpovědí.

            

www.variovila.cz
Navštivte také ...
Fotogalerie
Doporučujeme
Nejčtenější
Diskuze