Úvod

Osobité doplňky pro Váš útulný domov

Můžete mít tu nejkrásnější podlahu, ten nejhezčí nábytek, ale bez bytových doplňků to nebude nikdy ono. Jsou to především záclony, závěsy, povlečení, přehozy, dekorační polštářky a další zařizovací předměty, co dělá domov domovem. Pokud toužíte po nevšedních doplňcích, které vtisknou Vašemu bydlení osobitý ráz, nechte se inspirovat našimi tipy.


Ložní prádlo pro sladký spánek
Chcete, aby se Vám v noci spalo jako v bavlnce, a ráno jste se probouzeli příjemně odpočatí? Luxusní povlečení PEMA La Casa zdobené elegantními krajkami nebo krásnými výšivkami uspokojí i ty nejnáročnější spánkové gurmány. Co vedle atraktivního vzhledu dále oceníte, to je velice příjemný materiál. Náš tip: Prošívané deky v dekorativním polštářku jsou nejen velmi zajímavé, ale také praktické.



Záclony a závěsy nesmí chybět
Nic nezútulní domov tolik jako právě záclony a závěsy. O originálních kusových záclonách a závěsech to platí dvojnásob. Dáte přednost jednoduchým sněhově bílým záclonám, anebo raději sáhnete po těch, které se pyšní krásnými volánky? Jsou libo krajky nebo stuhy? Romantický či spíče decentní vzhled? Záleží na Vás. A nezapomeňte, že záclonám to nejvíce sluší v doprovodu elegantních závěsů, jako jsou právě ty ve stylu haute couture.



Stylové stolování s noblesou
Každý stolovník dobře ví, že v pěkném prostředí chutná nejlépe. Ubrusy, běhouny a prostírky, které jsou stejně jako ostatní bytový textil vyrobené v malých sériích zaručující individualitu a originalitu designu PEMA La Casa, Vám pomohou vytvořit tak příjemnou atmosféru, že se Vám nebude chtít vstát od stolu. Budete snídat, obědvat i večeřet dlouho jako Francouzi. A abychom nezapomněli, můžete si pořídit také dekorativní jídelní porcelán a další krásné a praktické doplňky ke stolování.



Další krásné doplňky do bytu
Jak vidíte, sortiment PEMA La Casa se neomezuje pouze na originální bytový textil vlastního designu, ale rovněž zahrnuje rozmanité dekorace včetně tematických, svítidla, hodiny, svícny, vázy, stojany, věšáky, paravany, prostě všechny drobné zařizovací předměty, které dělají dům či byt skutečným domovem. Takže pokud se doma necítíte jako doma, anebo chcete své bydlení ještě více zútulnit, vezměte si virtuální košík a můžete začít nakupovat. Co Vás při nákupu na www.pema-lacasa.cz příjemně překvapí, to jsou rozumné ceny. Přejeme Vám hodně radosti ze zařizování.



www.pema-lacasa.cz

Navštivte také ...
Fotogalerie
Doporučujeme
Nejčtenější
Diskuze