Úvod

Dlažba DITON, kterou nerozeznáte od kamene. Alespoň na první pohled…

Připadá vám betonová dlažba příliš designově strohá na to, aby doplňovala okolí vašeho domu? Ovšem venkovní dlažba, která dokonale imituje vzhled přírodního kamene, váš dům a zahradu jedině zkrášlí.


Spojení vzhledu kamene a výhod betonu
Betonová dlažba, kterou vyrábí DITON, s. r. o., jeden z nejvýznamnějších producentů betonových výrobků, je známá svou vynikající kvalitou a velmi dlouhou životností. DITON sleduje nové trendy v oblasti stavebnictví a zahradní architektury a stále přichází s dalšími inovacemi. Letošní novinku představuje dlažba DITON STONE, která je výjimečná nejen excelentními užitnými vlastnostmi, ale také pohledovou kvalitou. Svým vzhledem totiž věrně imituje přírodní kámen. Tomu vděčí dlažba DITON STONE především speciálním colormixům a svému reliéfnímu povrchu. 


                

Barevné varianty dlažby STONE
Dlažba STONE nabízí několik barevných variant: BRONZERO, FALBO, LAVICO, MORANO a ANTRACIT. Díky tomu můžete dlažbu dobře sladit nejen s domovní fasádou, ale i s plotem, zídkou a dalšími prvky venkovní architektury. FALBO má lehce načervenalý nádech. LAVICO je sympatické svým neutrálním béžovošedým odstínem. Varianta MORANO působí nejdůvěryhodnějším dojmem, neboť připomíná směs kamenů s nepravidelným tónováním. Kdo se nespokojí s běžnými povrchy, toho jistě osloví ANTRACIT. Náš tip: DITON STONE colormix bronz s nádherně bronzovým nádechem.


                

Pokládka dlažby
Pokládka dlažby STONE není o mnoho náročnější než pokládka jiného typu dlažby. Při kladení je však třeba pokládat dlažební kameny tak, aby se tři nejkratší strany vždy sbíhaly v jeden bod. Přitom je nutné dbát na to, aby vznikla pravidelná kruhová výseč, která umožňuje vložit další blok dlažby. 

Kompletní servis
Pokud si na pokládku sami netroufáte, a přesto si chcete užívat vzhled pravého kamene společně s výhodami betonové dlažby na své vlastní zahradě, nedělejte si vrásky. DITON poskytuje svým zákazníkům špičkový kompletní servis. Mezi další přednosti patří nízké ceny a také velký počet prodejních míst po celé České republice. Na stránkách společnosti www.diton.cz můžete nalézt svého nejbližšího prodejce. 


www.diton.cz

Navštivte také ...
Fotogalerie
Doporučujeme
Nejčtenější
Diskuze