Úvod

Což takhle dát si kávu?

Malé nebo velké espresso, či snad espresso lungo? Anebo byste si raději dali kávu bez kofeinu? Jak je libo, nejnovější model automatu Caffitaly S05 Vám připraví kávičku přesně podle Vašeho gusta.


Hřejivé potěšení bez práce

A pokud si budete přát, tak Vás zahřeje také horkou čokoládou nebo lahodným čajem. Stane se Vaším věrným služebníkem, který Vám vždy ochotně připraví oblíbený nápoj, aniž by za to požadoval protislužbu v podobě náročné údržby nebo spropitné. Elektronické řízení teploty a automatické odvápnění jsou naprostou samozřejmostí.
Víte, jaká starost s kávovary na kapsle odpadá? Každodenní čištění! Pokud se jedná o zrnkové kávovary, často se v odpadní misce tvoří plíseň, která tam má přímo ideální podmínky pro množení (vlhko a teplo). V případě, že takovéto kávovary nečistíte denně, káva ztrácí na kvalitě a je po plísni cítit. A to určitě nikdo nechce!
kavovar S05

Nejnovější model Caffitaly S05

Nejnovější model kávoraru Caffitaly S05 se stejně jako ostatní automaty této značky může pochlubit třemi variantami automatického a programovatelného režimu pro malé a velké espresso a espresso lungo. Na rozdíl od ostatních se však jedná o první automat Caffitaly navržený také pro použití mimo domov, a to díky většímu nerezovému zásobníku na vodu o objemu 2 l a velkému zásobníku na použité kapsle, který jich pojme dvacet. A co tlak a výkon? 15 barů a 950 W. Tento malý pomocník stejně dobře poslouží rodině milovníků kávy, jako týmu zaměstnanců, který svou kávovou vzpruhu potřebuje, aby podal co nejlepší pracovní výkon.

Náš tip: Přejte si ho od šéfa k Vánocům. A pokud jste sami sobě šéfem, napište si Ježíškovi na www.n-a.cz.

domaci kavovar Caffitali

Uživatelský komfort, který má styl

Nebude to však jen uživatelský komfort, vynikající výkon a skvělá chuť pravého italského espressa, čím si Vás nejnovější model Caffitaly získá, ale také neobyčejně stylový futuristický vzhled. Italský design se prostě nezapře. Vybrat si přitom můžete ze tří elegantních provedení. Bude Vaší kuchyni, domácí pracovně nebo interiéru Vaší kanceláře více slušet varianta carbon, titan, nebo white? Záleží jen a jen na Vás, žádná z variant díky rozměrům 220 x 332 x 290 nezabere příliš místa. A skvělou kávu umí všechny.

Tak kteroupak si vyberete?
Navštivte také ...
Fotogalerie
Doporučujeme
Nejčtenější
Diskuze