Úvod

Samozavlažovací květináče Lechuza

Pro všechny, kteří chtějí mít krásné rostliny bez starostí, vyvinula německá Lechuza samozavlažovací květináče, jejichž design již sám o sobě zdobí byt, dům či zahradu. Svou propracovanou funkčností nabízí tolik předností, že daleko předstihují ostatní květináče.


Samozavlažovací systém - úžasný vynález
Květináče Lechuza nejsou jen ozdobnými obaly, neboť rostliny se sázejí přímo, jako do pěstebního květináče. Nepotřebujete také žádné podmisky, neboť díky spodnímu zavlažování Lechuza pracuje vodní koloběh u rostliny jako ve volné přírodě. Převlhčení je vyloučeno, známé chyby v zálivce a hnojení se tak stávají minulostí. Pěstování květin v systému Lechuza spojuje výhody klasického pěstování rostlin v zemních substrátech s výhodami pěstování květin v roztoku – tzv. hydroponie. Rostlina je zasazena do květináče klasicky v zemním substrátu. Její kořeny ve spodní části zanedlouho projdou přepážkou, oddělující hliněnou část (tzv. patro) od zásobníku vody, ponoří se do vody obsahující zeolitový granulát pro lepší zakořenění a zásobují se vodou. 

Rostliny vydrží v 
květináčích Lechuza až několik týdnů bez zalévání a po tuto dobu mají stále dostatek vláhy. Jedná se tedy o takřka bezúdržbové řešení zavlažování rostlin. Nemusíte běhat s konvičkou několikrát týdně, v klidu se můžete vydat i na dlouhou dovolenou. O stavu vody v zásobníku je dokonalý přehled díky zabudované měrce vodní hladiny. Že je samozavlažovací systém Lechuza promyšlen do detailu dokazuje také přepad vody s vypouštěcím šroubem na dně nádoby – v případě použití květináče v exteriéru se šroub odstraní a rostlině následně nehrozí přelití vinnou dešťových srážek.

 

Výhody květináčů Lechuza
Květináče Lechuza, kromě toho, že jsou vybaveny velmi praktickým samozavlažovacím systémem, se pyšní atraktivním designem. V kombinaci s rostlinami, kterým poskytnou vskutku nadstandardní azyl, se jistě stanou ozdobou jakýchkoliv prostor.
Všechny květináče Lechuza vyrábějí v Německu z těch nejkvalitnějších plastů. Jsou velmi lehké a přitom odolné, nemusíte se tak bát prasknutí květináče při převrhnutí. Je možné je použít nejen pro zkrášlení interiéru, ale jsou vhodné i pro použití v exteriérech. Problém jim totiž nedělají extrémní teploty -30 až +70 stupňů Celsia, odolávají UV záření a jsou šikovně navrženy tak, aby rostlina nebyla přelévána vinou dešťů. Největší rozměry květinových obalů Lechuza je navíc možné dovybavit transportními kolečky pro snadnou manipulaci s plně naloženým květináčem.



Široký výběr
Na výběr je celkem čtrnáct různorodých modelů květináčů ve dvou produktových řadách a v široké nabídce barevných provedení a velikostí. V kolekci Lechuza Premium naleznete květináče v metalickém a lesklém provedení. V ekonomické variantě - řadě Lechuza Trend - jsou květináče vyrobeny z velmi praktického probarveného plastu. Hitem letošního roku se stala novinka – Lechuza Balconera  – propracovaný balkónový truhlík se samozavlažováním.

A náš tip na konec - pokud si chcete tyto úžasné květináče zakoupit, zavítejte na www.Nej-Ceny.cz, kde je mají za velmi příjemné ceny. Ve zmíněném e-shopu naleznete kompletní nabídku, od květináčků na okenní parapet po gigantické květináče pro výzdobu velkých hal.
Nezbývá než popřát příjemný nákup a hodně radosti z překrásných rostlin!

www.Nej-Ceny.cz


Kam dál?

Navštivte také ...
Fotogalerie
Doporučujeme
Nejčtenější
Diskuze