Úvod

Celoskleněné vnitřní dveře Sapeli pro elegantní domácnost

Aby byla naše domácnost útulná a my jsme se v ní cítili komfortně, je velmi důležité vybavit si ji podle svého vkusu. Spousta z nás následuje poslední trendy a mezi ně nyní rozhodně patří minimalismus a elegance. Právě to splňují celoskleněné interiérové dveře Sapeli.


Sklo působí velmi čistě a v interiéru nejen vypadá skvěle, ale také dokáže opticky zvětšit místnost, stejně jako například zrcadlo. Na první dojem se může sklo zdát nepraktické, opak je ale pravdou, záleží totiž především na tom, jaký typ celoskleněných dveří zvolíme. Různé úpravy dodají materiálu rozlišné vlastnosti a sklo tak může být opravdu variabilní. Dodo for life nabízí dveře Sapeli v celoskleněném provedení hned v několika úpravách a je jen na vás, kterou z nich zvolíte a která se bude hodit do vašeho interiéru.

Celoskleněné dveře SAPGLASS

Základním a také nejčastěji používaným typem je sklo čiré neboli Float. Interiérové dveře Sapeli v tomto provedení jsou zcela průsvitné, propouští světlo a objekty za nimi jsou jasně rozeznatelné. Právě tyto dveře mají velmi široké využití a dokáží opticky zvětšit prostor.

Mléčné, nebo také ledové, matované či satináto, je jednostranně povrchově leptané sklo, které je průsvitné, ale není průhledné. Vnitřní dveře vyrobené z tohoto skla jsou proto ideální do místností, kde vyžadujeme soukromí. Objekty za nimi působí rozmazaně a nejsou zcela rozeznatelné.

Další možností je tónované sklo, jinak také Planibel. Takto se nazývá sklo, které je probarvené ve hmotě, je průsvitné i průhledné s barevným odstínem. Interiérové dveře Sapeli z tohoto typu skla doplní každou místnost laděnou do určité barvy.

Celoskleněné dveře Sapeli můžete pořídit jako otočné, posuvné nebo kyvné. Sklo navíc může být i zdobené různými technikami jako je gravírování, digitální tisk či pískování. Další skvělou vlastností celoskleněných dveří Sapeli neboli Sapglass je kalené sklo, které je bezpečné i do domácnosti s dětmi nebo domácími mazlíčky. Pokud se kalené sklo rozbije, rozpadne se na množství drobných tupých úlomků, které nejsou nebezpečné. Kalené sklo je odolnější proti nárazu, proti vysokým teplotám a je pevnější v ohybu.

Celoskleněné dveře SAPGLASS

Tyto celoskleněné dveře Sapeli nyní pořídíte s 50% slevou a to včetně doplňků! Společnost Dodo for life má své značkové pobočky po celé České republice. Nejvíce vás však potěší Sapeli Praha, kde najdete prodejny Sapeli hned na sedmi místech. Pokud je pro vás i tak prodejna daleko, můžete využít e-shop Sapeli, kde si jistě vyberete vnitřní dveře pro svou elegantní domácnost.

Navštivte také ...
Fotogalerie
Doporučujeme
Nejčtenější
Diskuze