Úvod

Krásná schodiště Vašemu interiéru na míru

Ve více podlažních objektech tvoří interiérové schodiště nezbytnou spojnici mezi jednotlivými částmi našeho bydlení. My jsme se tentokrát zaměřili na schodiště jako významný estetický prvek interiéru a při této příležitosti jsme navštívili jednoho z předních českých výrobců schodišť.


Na návštěvě v Jílovém u Prahy
Naše cesta vedla do Jílového u Prahy, přímo do sídla rodinné společnosti JK plus s.r.o., která má na kontě tisíce krásných schodišť mnoha typů i provedení a mnoho spokojených zákazníků po celém světě. Od začátku své působnosti v roce 1993 JK plus zrealizovala nespočet zakázek v Čechách i v zahraničí, a to jak v obytných domech, tak ve významných objektech, jako jsou například ambasády nebo diplomatické rezidence.

 

Schodiště mnoha tváří
JK plus poskytuje kompletní servis, od návrhu schodiště, přes jeho výrobu, až po finální montáž. Součástí realizovaných prací jsou také obklady betonových i ocelových skeletů. Mezi časté zakázky dále patří i samostatné schody, zábradlí, interiérové dveře, balkony a pro náročnější zákazníky řešení celého interiéru na klíč. Pokud jde o volbu materiálu, velké oblibě se těší celodřevěná schodiště vyrobená z kaučuku (hevea), která sluší nejen chalupám a interiérům pojatým v moderním duchu. V novostavbách jsou čím dál více žádaná elegantní samonosná schodiště se zábradlím vyrobeným z moderních kombinací materiálů, jako je například nerez a sklo. Nás nejvíce zaujala designová schodiště „HARMONY“ nebo „BOLZEN“ s nerezovými prvky.

 

Realizace dle Vašich představ

Moderní architektura dává prostor také netradičním řešením. Majitelé atypického domu často touží po originálním schodišti, které si sami navrhnou. Také v tomto ohledu vychází JK plus svým zákazníkům vstříc. Originální schodiště promyšlená do posledního detailu patří mezi nejkrásnější a obvykle představují dominantu celého interiéru.

 

Dřevěné komponenty
Protože zájem o originální schodiště vede k poptávce po samostatných komponentech, firma jejich nabídku neustále rozšiřuje. Samostatné dřevěné komponenty, jako jsou výplně zábradlí, sloupky zábradlí, madla, lišty, anebo záslepky-kryty pohodlně koupíte v internetovém obchodě. Zde stojí za zmínku také dřevěné hračky, jako jsou vrtulníky, tahače, auta, které potěší především chlapce. Větší chlapce bude zajímat spíše jiná oblast činnosti JK plus, a to sponzoring rallye-crossu. Ale vraťme se zpět ke krásným interiérovým schodištím.

Nechte si poradit
Pokud nevíte, jaký typ schodiště (jednou či dvakrát lomené, přímé, točité, vřetenové, anebo obkladové) lze vůbec ve Vašem domě či bytě realizovat, nechte si poradit. Součástí služeb JK plus s.r.o. je také poradenství. Že spíše přemýšlíte o tom, jaké provedení a jaká kombinace materiálů by Vašemu interiéru nejvíce slušela? Také s tím Vám zkušení odborníci z JK plus rádi pomohou. Než si ale domluvíte schůzku s některým s obchodních zástupců, doporučujeme Vám zalistovat katalogem schodišť umístěným na webových stránkách www.jkplus.cz. Jistě zde načerpáte inspiraci, jak by mohlo Vaše krásné schodiště vypadat.

www.jkplus.cz
Navštivte také ...
Fotogalerie
Doporučujeme
Nejčtenější
Diskuze