Úvod

Bydlení v dřevostavbě má spoustu výhod!

Naše požadavky na bydlení se sice v průběhu let mění, ale to základní zůstává. Zvlášť pokud přemýšlíme o rodinném domě. Měl by být kvalitní, energeticky úsporný, ale také moderní a zároveň tradiční, cenově přijatelný a s dlouhou životností. Dřevostavby společnosti RD Rýmařov takové jsou.


Dřevostavba rychle a bez starostí
Volba dřevostavby jako plnohodnotného rodinného domu je na místě. Z hlediska životnosti je kvalitně provedená dřevostavba plně srovnatelná se zděnými domy; vždy však vyžaduje určitou péči a údržbu. Velkou výhodou dřevostaveb je skutečnost, že za měsíc může být stavba hotova, navíc bez toho, že by majitel musel denně docházet na stavbu, organizovat či kontrolovat. Rychlá a čistá práce, profesionální přístup a jasná dohoda jsou zárukou včasného bydlení podle daných představ.

montovany dum NOVA 101

Úspory energie znamenají i nižší provozní náklady
Dřevostavby RD Rýmařov se řadí do kategorie energeticky efektivních domů. Proč? Mají skvělé izolační vlastnosti, celoročně zajišťují tepelnou pohodu, nikde se nesráží vlhkost, je zde příjemné klima. Na rozdíl od zděných domů, které je nutno z důvodu akumulace tepla vytápět delší dobu, dřevěný dům je prohřátý téměř okamžitě. Nadstandardní tepelně-izolační vlastnosti jsou zde totiž podporovány i samotnou konstrukcí domu. Což se v reálu projeví na celkové spotřebě elektrické energie určené na vytápění, ohřev vody a chod domácnosti. Finančně to pro obyvatele znamená výraznou úsporu ročních nákladů oproti běžné stavbě.

rodinny dum NOVA 722

Komfortní bydlení s maximálním prostorem
To, že jsou pro dřevostavby použity dřevěné nosné konstrukce (s 30letou zárukou na systém) automaticky neznamená, že celý rodinný dům je pohledově ze dřeva, i když záměrně lze dřevo přiznat. Rodinné domy RD Rýmařov splňují všechny nároky moderního způsobu bydlení, včetně designu interiérů a exteriérů. V nabídce společnosti jsou jak typové domy, tak množství variant, ale je zde také možnost zpracování projektové dokumentace na základě individuálních požadavků. Dnešní dřevostavby jsou oproti minulosti technologicky posunuty výrazně vpřed, navíc jsou ekologické, protože dřevo je plně obnovitelná surovina… Dřevostavby jsou určeny a navrhovány s ohledem na trvalé bydlení a poskytují svým obyvatelům veškerý komfort i promyšleně využitý prostor.

Výhody dřevostaveb RD Rýmařov, rady, tipy, ale také katalog domů a vše o stavbě dřevěných montovaných domů naleznete na www.rdrymarov.cz.

logo RD Rymarov
Navštivte také ...
Fotogalerie
Doporučujeme
Nejčtenější
Diskuze