Úvod

Dům budoucnosti je výsledkem inovativní kombinace různých materiálů

Chystáte se stavět a váháte mezi dřevostavbou a klasickou stavbou?


Ale proč nezvolit druh stavby, který v sobě spojuje výhody obojího? Obraťte se na firmu, která splňuje požadavky na nové standardy bydlení z hlediska technologických postupů i skladby materiálů.

Stavby s budoucností 
Pokud se rozhodneme v současné době stavět, měli bychom vědět, že budoucnost patří pouze nízkoenergetickým nebo pasivním stavbám, které slibují minimální spotřebu energií. Ovšem značná nevýhoda tohoto typu staveb spočívá v jejich relativní nedostupnosti. Postavit dům s nízkou až takřka nulovou energetickou náročností rozhodně není laciná záležitost. Do moderních technologií, jako je rekuperace, solární panely a další, musíte investovat. Vzhledem k podstatně nižším nákladům se těší rostoucí oblibě dřevostavby, které se navíc tváří, že díky svým dobrým užitným vlastnostem mnohdy kvalitativně předčí ostatní stavby.

   

Inovační kombinace různých materiálů
Ovšem tolik chválené dřevo má také své slabiny. Ty lze však v systému suchých stavebních technologií eliminovat, a to v kombinaci s moderními ekologickými materiály. Zejména požární a akustická problematika dosahuje s jejich využitím špičkových parametrů, které umožňují stavět bytové soubory o více patrech. K nejefektivnějšímu využití dřeva dochází v rámci vytváření rámové konstrukce sendvičových panelů s vysokými tepelně izolačními parametry. Při vhodném zvolení izolačního materiálů vznikne systém, který je základem pro nízkoenergetické a pasivní domy. Společnost RD Rýmařov, která se v minulosti profilovala jako výrobce kvalitních dřevostaveb, potvrzuje, že budoucnost stavebního trhu spočívá v inovačním kombinování špičkových vlastností různých materiálů. 

Nejprodávanější model 2011
Prefabrikované stavební systémy se vyznačují velkou přesností, kvalitou provedení, použitím ekologických materiálů a čím dál kratší dobou kompletace. Dřevo nadále zůstává základním konstrukčním prvkem sendvičového panelu, stropů a střechy domů RD Rýmařov. Nejprodávanější je model 2011, který za cenu konkurenceschopnou zdícím technologiím nabízí domy, které svými parametry splňují špičkové parametry. V nabídce nechybí ani standardní pasivní dům na bázi nejprodávanějšího modelu Nova 101.

    

O domy je zájem
RD Rýmařov již přes rok prodává model Nova 101. Pětipokojový dům s garáží v předchozích parametrech vzbudil velkou odezvu. Od března 2009 do konce září 2010 se prodalo tohoto typu 400 kusů a předalo zákazníkům 151 kusů. Tento model nezůstal bez povšimnutí ani za hranicemi České republiky. Využijte také Vy moderních technologií a kombinace výhod různých materiálů. Svěřte své nové bydlení firmě, která zpřístupnila domy s nízkým energetickým zatížením i běžným zákazníkům, a která se může pochlubit nejen slibnou budoucností svých domů, ale také úspěšnou čtyřicetiletou historií.

www.rdrymarov.cz
Navštivte také ...
Fotogalerie
Doporučujeme
Nejčtenější
Diskuze